29 / 03 / 2024

Arda Turan 2. şube

Arda Turan 2. şube

Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor.

2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu! 

Hem satılık konut fiyatlarında hem de kiralık konut bedellerinde yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Haber spikeri ve program sunucusu Şebnem Arda Boğa, "2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu" dedi. İşte Şebnem Arda Boğa'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayında 2 bin 500 TL sürprizi

Aile Bakanlığı nisan ayında yaptığı art arda duyurularla vatandaşlarını yüzünü güldürdü. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik 2 bin 500 TL ödemesi daha yapılacağı öğrenildi. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Carrefour'dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten

Ayçiçek yağında büyük indirim Carrefour'dan geldi. Ard arda yapılan indirimlere Carrefour'un uyguladığı tarife ise  1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağına geldi. ücretleri resmen dip fiyata gelen ayçiçek yağına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Altının 2 ay sonra göreceği rakam! Analistler art arda uyardı! Hemen bakmadan nefes bile almayın!

Altının 2 ay sonra geleceği rakam paylaşıldı. Analistler art arda açıkladı! Nefes bile almadan hemen bu haberi okuyun, yoksa çok üzülürsünüz. İşte altının 2 ay sonra göreceği rakam...

Altının 2 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Baktıktan sonra kuyumcuya ışınlanacaksınız

Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın ardından analistlerden art arda yorumlar gelmeye başladı. Altın almanın şimdi tam zamanı olduğunu düşünen analistler, 2 ay sonra altın fiyatlarının gelmesini bekledikleri yeri açıkladı.

Nt Turan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Turan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan tarafından kuruldu.

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan, Servet Turan tarafından kuruldu.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Arda Turan 2. şube Haberi

Arda Turan 2. şube
Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor. 


Ortaklar , Ümraniye'deki bir dükkanda karar kıldı. Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'nın işlettiği lokantanın yeni şubesi için el sıkışıldı.


Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan yeni lokantanın kirası 30 bin lira...