19 / 04 / 2024

arda turan baltalimanı\'ndan yalı aldı

arda turan baltalimanı\'ndan yalı aldı

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, Baltalimanı'ndan 3,5 milyon dolara bir yalı dairesi satın aldı.

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Turan tarafından kuruldu.

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Akdam Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdam Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abubekir Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Günmat İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günmat İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Turan tarafından kuruldu.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

arda turan baltalimanı\'ndan yalı aldı Haberi

arda turan baltalimanı\'ndan yalı aldı

Geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de 1 milyon dolara villa alan ve burada yaşayan milli futbolcu, Orhan Gencebay'ın oturduğu apartmana komşu olan Baltalimanı'ndaki daireyi, geçtiğimiz ay emlakçı bir arkadaşının vasıtasıyla satın almış. Turan, dairenin dekorasyonunu ise baştan aşağıya yenilemesi için ünlü bir mimara teslim etmiş. Futbolcunun burada, evlilik planları yaptığı sevgilisi Sinem Kobal ile oturacağı konuşuluyor. Kobal ve Turan'ın yeni yıla Phuket Adası'nda girdiklerini de...