19 / 04 / 2024

Arda Turan bayrampaşa ev

Arda Turan bayrampaşa ev

Her fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi'deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz'dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferinin ardından İstanbul Ataköy'den 2 daire aldı.

İşte Arda Turan'ın lüks evi!

41 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, aylığı 21 bin Euro olan ultra lüks bir daire kiraladı. Milli futbolcu bu evin kirasını kendi cebinden karşılıyor.

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Sütlüce'de çöken binanın sakinlerinden Arda Turan'a dava!

Temmuz ayında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yıkılan binanın sakinleri, olaya Arda Turan'a ait otel inşaatının neden olduğunu savunarak milli futbolcuya dava açtı.

Arda Turan, Mandarin Oriental'deki 30 milyon TL'lik villayla ilgileniyor!

Arda Turan'ın 2 ay önce anne olan eşi Aslıhan Doğan Turan’a doğum günü hediyesi olarak villa alacağı konuşuluyor. Turan, önümüzdeki yazı eşi ve oğluyla daha rahat geçirebilmek için Bodrum’dan 30 milyon TL’lik bir villa ile yakından ilgileniyor...

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Sütlüce'de çöken binanın nedeni Arda Turan'ın oteli mi? Açıklama geldi!

Sütlüce'de bugün çöken bina hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Çökme nedeninin binanın hemen yanında başlanılan otel projesi olduğu otelinde Arda Turan'a ait olduğu belirtildi. Turan'dan açıklama ise gecikmedi...

Arda Turan Çubuklu'daki evine servet harcıyor!

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, oğullarına 4 aylık hamile olan eşi Aslıhan Turan ile Çubuklu’daki evlerinin dekorasyonu için kesenin ağzını açtı. 50 bin liraya Hereke halısı alan çift, avizelere de 50 bin lira ödeme yaptılar. 

Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı!

Barça ile yol ayrımında olan ve adı Galatasaray da dahil olmak üzere birçok takımda top oynayan ünlü futbolcu Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı.

Arda Turan Sarıyer'deki villasını 5,4 milyon dolara satışa çıkardı!

Arda Turan Sarıyer'deki 800 metrekare büyüklükteki villasını 5,450 milyon TL'ye satışa çıkardı. Satışa sunulan villaya ünlü isimlerde komşu.

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Arda Turan'dan kardeşine yalı jesti!

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Arda Turan'ın mal varlığı açıklandı!

Arda Turan'ın mal varlığı açıklandı. Turan, yeni şirketiyle ilgili bilgileri paylaştı. Arda Turan, Sütlüce’deki 4 milyon dolarlık arsasına otel yapacak.

Arda Turan bayrampaşa ev Haberi

Arda Turan bayrampaşa ev

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona'ya 41 milyon Euro'ya transfer olan Arda Turan, sezonluk 8 milyon Euro'ya imza atmıştı. Ünlü futbolcunun yıllık reklam geliri 6 milyon Euro'yu aştı.


Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferinin ardından İstanbul Ataköy'den 2 daire aldı. Turan'ın ayrıca yatırım amaçlı Boğaz'dan yalı baktığı iddia edildi.


Bayrampaşa'dan başka yerde yapamayız

En çok kazanan Türk futbolcuların başında gelen Turan, anne-babası rahat etsin diye Büyükçekmece'de villa almıştı. Aile, yıllardır oturduğu Bayrampaşa'yı özleyip geri dönmek isteyince Arda lüks villayı kiraya verip eski semtlerinden daire almıştı. Hülya Avşar'ın programına konuk olan yıldız futbolcu 'ailem Bayrampaşa'dan başka yerde rahat edemez'...