20 / 04 / 2024

Arda Turan boğaz yalı

Arda Turan boğaz yalı

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan, Boğaz’da yalı dairesi kiraladı!

Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan birlikte oturacakları evi geçtiğimiz günlerde kiraladı.

Arda Turan'dan kardeşine yalı jesti!

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile tarihi bir imzanın temelini atacağız!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Olağanüstü bir aksilik olmazsa 18 Mart 2017'de hem şehitlerimizi anacağız, hem de şehitler diyarı Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile 'tarihi bir imza'nın temelini atacağız" dedi.

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Arda Turan parasını emlak sektörüne yatırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor!

Arda Turan, İspanya’nın Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olmuş, sezonluk 8 milyon Euro’ya imza atmış.

Arda Turan gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığı iddia ediliyor.

Arda Turan Boğaz’dan yalı satın alacak!

Arda Turan Boğaz’dan yalı alıyorHer fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi’deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan daha öncede İstanbul Ataköy’den 2 daire aldı.

Arda Turan, Boğaz'dan yalı bakıyor!

Her fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi'deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz'dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferinin ardından İstanbul Ataköy'den 2 daire aldı.

3. boğaz köprüsü nereye yapılacak?

İstanbul'da mevcut bulunan iki köprünün trafik yükünü azaltma amacı güden 3. boğaz köprüsü nereye yapılacak? Yanıtı haberimizde...

Boğaz manzarasını kapatan yüksek duvarlı yalılar meclis gündeminde!

İstanbul'da boğaz manzarasını kapatan yüksek duvarlı yalılar Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde...

Cihan Kamer Boğaz'da 12 milyon liralık restoran açtı!

Cihan Kamer Boğaz'da Reina ve Sortie'nin yanında 12 milyon lira yatırım bedeli ile bir restoran açtı. Cihan Kamer' in açılışını yaptığı restoranın ismi Huqqa olarak belirlendi...

Cihan Kamer Boğaz'da 12 milyon TL'ye restoran açtı!

Atasay firmanının sahibi Cihan Kamer, Boğaz'da 12 milyon TL yatırım ile restoran açtı...

Arda Turan boğaz yalı Haberi

Arda Turan boğaz yalı

Hakkında Boğaz manzaralı bir yalı alacağı iddiaları çıkan Turan, sorular üzerine “Yok arkadaşlar. Nerede o para bende” dedi.


Barcelona'ya 41 milyon Euro'ya transfer olan Arda Turan, sezonluk 8 milyon Euro'ya imza atmıştı. Ünlü futbolcunun yıllık reklam geliri 6 milyon Euro'yu aştı.Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferinin ardından İstanbul Ataköy'den 2 daire aldı.


Ünlü futbolcunun Barcelona'daki lüks villasına ayda 21 bin Euro kira veriyor


Arda Turan, Boğaz'dan yalı...