18 / 04 / 2024

Arda Turan kimdir

Arda Turan kimdir

Arda Turan'ın mal varlığı açıklandı. Turan, yeni şirketiyle ilgili bilgileri paylaştı. Arda Turan, Sütlüce’deki 4 milyon dolarlık arsasına otel yapacak.

Arda Turan okul yaptıracak!

Barcelona'da oynayan Arda Turan'ın EURO 2016'da tartışma konusu olan 650 bin Euro'luk primle okul yaptıracağı ortaya çıktı. Okulun maliyetinin ve yerinin henüz belli olmadığını, bakanlık onayının ardından inşaat aşamasına geçileceğini söyledi.

Arda Turan parasını emlak sektörüne yatırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığı iddia ediliyor.

Arda Turan Boğaz’dan yalı satın alacak!

Arda Turan Boğaz’dan yalı alıyorHer fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi’deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan daha öncede İstanbul Ataköy’den 2 daire aldı.

Arda Turan, Madrid'deki villasından İstanbul'da yaptırdı!

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Arda Turan'lı Simit Sarayı 300'e yakın restorana ulaştı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2015 yılı ciro hedeflerini 500 milyon TL olarak belirledi. Kavukcu, 'Bu yıl, bizim için en gurur verici olay New York mağazamızın açılışı oldu' dedi.

Arda Turan Bayrampaşa'da eski cezaevinin yanında 870 bin dolara arazi aldı!

Kariyerini İspanya'nın Atletico Madrid takımında sürdüren Arda Turan, "En büyük arzum benzin istasyonu açmak" diyen babasının hayalini gerçekleştirmek için, Bayrampaşa'daki eski cezaevinin yanında 870 bin dolara arazi aldı...

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tahsin Uçardağ kimdir?

Trend GYO Genel Müdürü Tahsin Uçardağ kimdir? Tahsin Uçardağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tahsin Uçardağ'ın biyografisi...

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Arda Turan, İspanya’da ev kirası yüzünden mahkemelik oluyor!

İspanyol basınında yer alan habere göre Arda'nın Barcelona'daki ev sahibi, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia etti ve mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını söyledi...

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Sütlüce'de çöken binanın sakinlerinden Arda Turan'a dava!

Temmuz ayında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yıkılan binanın sakinleri, olaya Arda Turan'a ait otel inşaatının neden olduğunu savunarak milli futbolcuya dava açtı.

Arda Turan kimdir Haberi

Arda Turan kimdir

Arda Turan, Instagram hesabında, yeni şirketiyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Possible, yeni çocuğumuz; Türkiye’nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı. Profesyonel sporcuların tüm pazarlama, marka değeri, iletişim, kariyer planlaması gibi konuları, Okan Can Yantır liderliğinde canavar gibi bir ekibe emanet.”


◊ Londra’da ev: 1.5 milyon pound

◊ Sütlüce’de arsa: 4 milyon dolar

◊ Bahçeköy’de villa: 5 milyon dolar

◊ Ataköy Selenium Evleri’nde 2 daire: 2 milyon 200 bin TL

◊ Levent Kanyon’da daire: 4.5 milyon TL

◊ Büyükçekmece’de villa: 600 bin TL

◊ Bayrampaşa’da arazi: 870 bin dolar 

◊ Bayrampaşa’da ailesi için aldığı daire: 400 bin TL

◊ 2015 model Ferrari F12 Berlinetta: 700 bin euro 

◊ Saat koleksiyonu: Patek Philippe, Rolex, Vacheron Constantin, Franck Muller ve Audemars Piguet...

◊ Şişli’de mülk sahibi de olduğu Arşiv adlı esnaf lokanta

◊ Etiler Sarıhan...