19 / 04 / 2024

Ardahan Çıldır Gölü tesisi belediyenin mi

Ardahan Çıldır Gölü tesisi belediyenin mi

Ardahan'ın Çıldır Gölü kenarındaki Konaklama Tesisi'nin Çıldır Belediyesine devri gerçekleşti.Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Erkan Elyıldırım ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Dagi Giyim’de hangi görevi yürütüyor?

Erkan Elyıldırım kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Erkan Elyıldırım ile ilgili merak edilen her şey...

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür'ün Nebati skecine bakandan olay gönderme! Sosyal medyadan bakın ne açıklaması yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

Güldür Güldür'ün aşırı zam skeci izlenme rekoru kırdı: Niye biz marul yemiyor muyuz?

Türkiye'de çarşı pazarda aşırı artan fiyatlar Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un espiri konusu oldu. Güldür Güldür ekibinin aşırı zam skeci izlenme rekoru kırdı

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

Ankara'da arsa dolandırıcılığı operasyonunda 106 gözaltı!

Ankara'da 2 yıldır devam eden arsa kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle dolandırıcılık yapan suç örgütüne karşı yapılan operasyonda 106 kişi gözaltına alındı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Ardahan Çıldır Gölü tesisi belediyenin mi Haberi

Ardahan Çıldır Gölü tesisi belediyenin mi

Çıldır Gölü kıyısında bulunan İl Spor Müdürlüğüne ait konaklama tesisi Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’nun yapmış olduğu girişimler sonucunda Çıldır Belediyesine devredildi.


Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada "geçtiğimiz yıllarda Ardahan Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü uygulama tesisi olarak hizmet veren konaklama tesisi yaklaşık bir yıldır kapalı bulunuyordu.


Ardahan Üniversitesinin binayı boşaltmasının ardından, binanın yeniden hizmet vermesi için ilgili bakanlık ve yetkililerle temaslarda bulunarak, Başbakanımız sayın Binalı Yıldırım imzası ile konaklama tesisimizi belediyemize kazandırdık. Yapacağımız ufak tefek iyileştirmelerle konaklama tesisimizi inşallah yaza hizmet verir hale getireceğiz. Gerek bölgemizden, gerekse Türkiye’nin farklı illerinden yaz, kış tatil amaçlı ilçemize gelen misafirlerimizi Çıldır Gölü kıyısında bulunan, mavi ile yeşilin iç içe olduğu bu güzel tesisimizde ağırlayacağız. Bu güzel...