25 / 04 / 2024

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arsa

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arsa

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, merkez Atatürk Mahallesi'nde cami inşa edilmesi için bir dönüm arsa bağışında bulundu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

20 Eylül Pazartesi dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devame diyor. Dolar yeniden 27 TL seviyesine yükselirken Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar oldu? 20 Eylül Pazartesi dolar/TL kuru...

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Samsung Galaxy A52s çılgın indirimiyle sınırlı stoklarla geliyor! BİM'de kaçırmamanız inanılmaz fırsat gereken fırsat! 

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri, telefonunu değiştirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! Şu anda Samsung Galaxy A52s, indirimli fiyatıyla satışa sunuldu! Ancak stoklar sınırlı olduğundan, hemen almanızda fayda var...

Kredi faizleri yüzde 60'lara yükseldi! Bankalar 70 bin TL üstü kredi vadelerini 9 ayla sınırlıyor!

İhtiyaç kredisinde faiz yüzde 60’ları görürken, bazı bankalar düzenlemelerden muaf tutulan 70 bin lira üstü kredilerde vadeleri 9 ayda sınırlama yoluna gitti. İşte ayrıntılar...

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arsa Haberi

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arsa

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, merkez Atatürk Mahallesi'nde cami inşa edilmesi için bir dönüm arsa bağışında bulundu.

Kooperatif Başkanı Selahattin Yılmaz, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bulundukları Atatürk Mahallesi'nde caminin olmayışını büyük bir eksiklik olarak gördüklerini belirtti.

Söz konusu eksikliğin giderilmesi için diyanete sanayinin üst kısmında bir dönüm arsa bağışında bulunduklarını söyleyen Yılmaz, "Bu konuda Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile muhtarımız İbrahim Özer'in büyük emekleri oldu. Bizde bu emeklerin boşa çıkmaması ve mahallelinin camiye kavuşması için en ideal olan bölgede arsa bağışında bulunduk. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Atatürk Mahalle Muhtarı İbrahim Özer de mahallesinin en önemli eksiğin cami olduğunu dile getirerek bu süreçte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.