18 / 04 / 2024

ardahan Teknosa

ardahan Teknosa

Tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılayan Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı. Hizmet ağını Ardahan'a açtığı yeni mağazayla 79 kente yükselten Teknosa'nın Türkiye'nin 81 ilinde bulunma hedefine 2 şehir kaldı.

Ardahan Kültür Evi 28 Mart'ta İstanbul'da açılıyor!

Yapımı Esenyurt Belediyesi tarafından üstlenen Ardahan Kültür Evi hizmet binası, aralarında sanatçı Hülya Avşar’ın da katılacağı bir birinden değerli davetlilerle 28 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da açılıyor.

Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi inşaatını inceledi!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar da hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

İstanbul Ardahan Kültür Evi 21 Şubat'ta açılacak!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

İlhan Gültekin, Ardahan Göle'nin 2015 projeleri anlattı!

Ak Parti İlçe binasında yapılan Ak parti Göle ilçe danışma meclis toplantısına Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay Göle İlçe Başkanı ilhan Gültekin Göle Belediye Başkanı Akın Ismailoğlu gibi isimler katıldı.

TeknoSA, İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, İzmir 'deki 21'inci mağazasını, Eşrefpaşa Yağhaneler'de hizmete giren İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada birçok ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Sinpaş'tan ev alana Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki!

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasını açtı!

Yapılan açıklamaya göre "Herkes için Teknoloji" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza ağını genişleten TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan Elazığ ve Yalova'ya mağaza!

Teknoloji perakende zinciri Teknosa bu yılı, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağazayla kapatacak...

Teknosa'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü firmalarından Teknosa, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Teknosa' nın yeni mağazaları Elazığ ve Yalova' da açılacak. Mağazanın 300' e yakın şubesi bulunuyor.

Esenyurt Ardahan Kültür Evi için gün sayıyor!

Yapımı tamamlanmak üzere olan Ardahan Kültür Evi hizmet binasında incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi hizmet binasını en kısa sürede tamamlayıp, hizmete açacaklarını söyledi.

ardahan Teknosa Haberi

ardahan Teknosa

Teknosa açıklamasına göre, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazalarıyla ve online alışveriş sitesiyle tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılayan Teknosa, hizmet ağına eklediği Ardahan mağazası ile Türkiye genelinde 79 ilde 308 mağazaya ulaştı. Teknosa bölgedeki 23 ilin 21'inde hizmet vererek sektördeki öncülüğünü korurken, şirketin henüz mağazası bulunmayan iller Hakkari ve Şırnak. 


Toplam 420 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazada elektronikten bilgisayara, beyaz eşyadan telekom ürünlerine kadar binlerce çeşit ürün uygun fiyatlarla Ardahanlı tüketicilerle buluşacak. "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle hizmet veren Teknosa'nın Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açma hedefine sadece iki il kaldı. 


Ardahan'daki mağaza açılışına katılan Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, açılışa ilişkin değerlendirmesinde, Ardahanlılar'ın Teknosa.com'a son yıllarda ilgi gösterdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: 


"Teknoloji marketi olmayan illerde Teknosa.com'a olan ilginin son iki yılda büyük...