28 / 03 / 2024

Ardahan yol çalışması

Ardahan yol çalışması

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan ldır-Aktaş yolunda Mozeret Tüneli’ndeki çalışmaları inceledi. Arslan, yolun tamamını 2018'de bitireceklerini açıkladı.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Malatya Kale'de 18 kilometrelik yol çalışması!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 18 kilometrelik yol çalışması yapıyor.

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Diyarbakır Silvan'da sıcak asfalt çalışması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan'ın kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında 142 kilometre sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını bitirme aşamasına getirirken, ilçe merkezinde iki gündür sıcak asfalt çalışması yürütüyor.

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Ortahisar'ın 25 mahallesinde yol betonlama çalışması tamamlandı!

Yüksek mahallelerde beton, merkezi mahallelerde asfalt çalışmalarına devam eden Ortahisar Belediyesi 2016 yılında toplamda 25 mahallede yol betonlama çalışmasını tamamladı.

Ardahan yol çalışması Haberi

Ardahan yol çalışması

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars’taki temaslarının ardından Ardahan’a geçti. Bakan Arslan, Ardahan Valisi İbrahim Özefe, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. 


Arslan, ldır-Aktaş yolunda Mozeret Tüneli’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Arslan,  "Türkiye’nin her yerini ulaşılabilir, erişilebilir yapmak adına biz 780 bin kilometrekarenin her yerinde çalışıyoruz. Bugün de serhat ilimiz Ardahan’da, Çıldır ilçemizde Gürcistan’a giden Aktaş Sınır Kapısı’ndaki yolun standardını yükseltmek, virajlar ve yokuşlardan kurtarmak, özellikle de kışın çetin şartlarında sürücü ve araçların burada sıkıntı yaşamaması adına bu bölgeyi bir tünelle geçiyoruz. Bu tünel 2 bin 300 metrelik iki tane tüpten oluşuyor. İki gidiş iki...