16 / 04 / 2024

Ardıçlı Evler hakkında bilgi

Ardıçlı Evler hakkında bilgi

Eston Yapı'nın yürüttüğü proje olan Ardıçlı Evler'in son etabı Ardıçlı Göl Evler 2005 yılında satışa sunulmuş. 5 değişik tipte inşa edilen evler 230 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de aylık 2.955 dolar taksitle villa!

Eston Yapı'nın Ardıçlı Evler Projesi'nin 2001 yılında yerleşime açacağı 2. Etap Gökyüzü Mahallesi'nde bulunan villalar 45 bin dolardan başlayan peşinat, ayda 2 bin 955 dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31873 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

3194 Sayılı İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

3194 Sayılı İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu...

2021 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2021 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yalova'da devre mülk dolandırıcılığı iddiasıyla 52 sanık hakkında dava açıldı!

Yalova'da 107 kişinin devre mülk dolandırıcılığı ile mağdur olduğu iddiasıyla 5'i tutuklu toplam 52 sanık hakkında dava açıldı.

6802 Sayılı Gider Vergileri Kanununun Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar!

6802 Sayılı Gider Vergileri Kanununun 39 uncu Maddesinin Birinci Fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) Bentlerindeki Oranların Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

6305 Sayılı Afet Sigortaları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

6305 Sayılı Afet Sigortaları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında bazı mahallelerin zorunlu deprem sigortasından muaf tutulması amaçlanıyor.

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile jeoloji mühendisinin proje ve uygulama denetçisi göreviyle çekirdek personel olarak istihdam edilmesi zorunlu olacak. 

492 Sayılı Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

492 Sayılı Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun ile hataların düzeltmelerinin harçtan istisna tutulması amaçlanıyor. 

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar!

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan ekli "2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı"nın onaylanmasına karar verildi...

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunu'nda değişiklik!

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile tarım kentleri, merkez köyler ve benzeri cazibe merkezlerinin oluşturulması amaçlanıyor.

Ardıçlı Evler hakkında bilgi Haberi

Ardıçlı Evler hakkında bilgi



ARDIÇLI GÖL EVLERİ


Ardıçlı Evler yaşamında son etap: Ardıçlı Göl Evleri


Eston, 8 ayrı dokuya sahip mahallede, tamamı bahçeli, 5 değişik tipte, 7 ayrı planlı, renk ve görünüşleri farklı Ardıçlı Göl Evleri, yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor...

Yeni evlerinizi 230.000 YTL'den başlayan fiyatlarla alabilirsiniz.


Ardıçlı Göl Evleri Projesi ESTON tarafından Bahçeşehir'de yürütülmektedir.


(2005 yılında Reşat Altın 153 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 19 Mart 2005



Abdullah Kutalmış...