28 / 03 / 2024

Ardıçlı Evlerde satılık villa

Ardıçlı Evlerde satılık villa

Eston İnşaat'ın villa projesi olan Ardıçlı Evler Sitesi'nde bulunan villalar 2001 yılında, peşin 160 bin dolardan (214 milyar 500 milyon lira) başlayan indirimli fiyatlarla satılıyormuş.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de aylık 2.955 dolar taksitle villa!

Eston Yapı'nın Ardıçlı Evler Projesi'nin 2001 yılında yerleşime açacağı 2. Etap Gökyüzü Mahallesi'nde bulunan villalar 45 bin dolardan başlayan peşinat, ayda 2 bin 955 dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de 295.000 dolardan başlayan fiyatlarla villa!

2000 yılında Eston Yapı'nın tarafından gerçekleştirilen bir villa projesi olan Ardıçlı Evler'de bulunan son 21 villa 295 bin dolardan (199 milyar lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de 195.000 dolardan başlayan fiyatlarla villa!

2000 yılında Eston İnşaat'ın villa projesi olarak Esenyurt'ta inşası devam eden Ardıçlı Evler Sitesi'nde bulunan villalar 195 bin dolardan (113 milyar lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire!

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4,5+1'e kadar tasarlanıyor. 27 blok olarak planlanan proje 15 Ekim'e kadar lansman fırsatları sürecek...

Çeşme Folkart Ardıç satılık daire!

Toplam 27 adet daireden meydana gelen Çeşme Folkart Ardıç satılık daire fiyatları 301 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Çeşme Folkart Ardıç satılık daire!

Folkart Ardıç projesi İzmir Çeşme'de Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede satılık daire fiyatları 301 bin eurodan başlıyor...

Meydan Ardıçlı Esenyurt satılık daire!

Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. 36 ay sonra teslimleri yapılacak olan projede satılık daire fiyatları peşin ödemelerde 175 bin TL'den başlıyor...

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Ardıçlı Evler Sitesi'nde icradan 800 bin TL'ye satılık villa!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi; İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Kapadık Köyü, Çiftlik Namı Mevkii'nde yer alan Ardıçlı Evler Sitesi'ndeki villayı 800 bin TL'den ihale ile satışa çıkarıyor.

Bulvar 216 ofislerinin tamamı Opet Petrolcülük'e satıldı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından ÖzakGYO'nun. Alaşehir'de tamamladığı Bulvar 216'nın projesinin tüm kiralanmalarının tamamlanmasının ardından 31 bağımsız bölümden oluşan ofislerinin tamamı Koç Grubu iştiraklerinden Opet Petrolcülük'e satıldı

Ardıçlı Evleri Turkuaz'da icradan 1 milyon 100 bin TL'ye satılık dubleks villa!

Ardıçlı Evleri Turkuaz projesinde yer alan dubleks villa Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından 1 milyon 100 bin TL 'ye satılıyor. Villanın ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

İzmir'de satılık konutların metrekare ortalaması 1.667 lira oldu!

İzmir'de satılık konutların metrekare ortalaması 1.667 lira oldu. Yıllık artış ise yüzde 13 ortalamasında. Kiralık evlerde ise fiyatlar yüzde 9 artarak metrekaresi 8 liraya ulaştı. İlde amortisman süresi 18 yıl.

5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ilanı verildi!

Billur Özgül 'ün haberine göre İstanbul ’da 42 apart otelin kapatılmasının ardından, 5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ya da aparta uygun kelepir bina ilanı verildi.

Ardıçlı Evlerde satılık villa Haberi

Ardıçlı Evlerde satılık villa



Ardıçlı Evler'de herkese uygun bir seçenek var. Gelin konuşalım.


Bahçeşehir'in karşısındaki Ardıçlı Evler'de bir ev sahibi olmak şimdi çok daha kolay. Peşin 160.000 $'dan başlayan indirimli fiyatlarla, özel kurdan TL olarak ödemeyi mi, 24 aya varan $ veya TL taksit imkanından yararlanmayı mı tercih edersiniz? $ taksitine aylık faiz % 1, üstelik $ artışına güvence alarak. Bu piyasadaki en iyi faiz oranı. TL taksitleri ise her üç ayda bir fark ödemeli TEFE+1.5 puan.


Gördüğünüz gibi tüm şartlar sizden yana. Bu müthiş fırsat 30 Ağustos'a veya kontenjan dolana kadar sürecek. Bilgi ve randevu için (212) 620 71 71-72-73'ü hemen arayın.


Ardıçlı Evler...