26 / 04 / 2024

Area

Area

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektöründe faaliyet gösteren 56 firmayla birlikte “MOSDER Mobilya Festivali”ni başlattı. Etkinlikte yüzde 70’e varan indirimler ve sürpriz hediyeler var...

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Area Floors Zemin Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Area Floors Zemin Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  30 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Akgün ve Ferhat Çalınaltı tarafından kuruldu.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

Kanal İstanbul anketi: Yüzde 35.8 evet, yüzde 49.3 hayır!

Area Araştırma’nın son anketine göre vatandaşların yüzde 49.3’ü Kanal İstanbul projesine olumlu bakmıyor. AKP seçmeninin yüzde 12’si de projeye olumlu bakmadığını belirtiyor.

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çoban tarafından kuruldu.

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çoban tarafından kuruldu.

2019 inşaat sektörü için nasıl geçecek?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici, 2019 yılının inşaat sektörü için nasıl geçeceğini değerlendirdi...

Gayrimenkul piyasası ne zaman ve nasıl canlanacak?

Üzerinde çok fazla alım satım yapılan emlak piyasasıyla ilgili değişimleri ve gelişimleri AREA Gayrimenkul Proje Danışmanlık yöneticileri Murat Binici & Deniz Boran kaleme aldı. İşte o haber...

Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici "Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı? Rezidans mı, daire mi?" başlıklı yazısını kaleme aldı..

Murat Binici kimdir?

AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık markasının kurucularından olan Murat Binici kimdir? Murat Binici bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Dövizdeki artışın emlak piyasasına etkileri!

AREA Gayrimenkul, Proje, Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici, "Dövizdeki artışın/dalgalanmanın emlak piyasasına etkileri" konulu yazı kaleme aldı. İşte detayları...

Area İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Suna tarafından kuruldu. 

Area Haberi

Area

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektöründe faaliyet gösteren 56 firmayla birlikte “MOSDER Mobilya Festivali”ni başlattı. Dün başlayan festival kapsamında yüzde 70’e varan indirimler ve sürpriz hediyeler var.


MOSDER, bu tür bir festivalin Türkiye’de ilk kez düzenlendiğini ifade ederek, “indirim festivali”nin, katılımcı firmaların mağazalarında geçerli olduğunu, 30 Kasım 2014’e kadar da devam edeceğini kaydetti. Söz konusu festivale katılan mobilya markaları tarafından tüketicilere 45 gün sürecince yüzde 70’e varan indirimler sunulurken, sürpriz hediyeler de verileceği belirtildi.


MOSDER Mobilya Festivali kapsamında, katılımcı firmalar, yemek odaları, yatak odaları, çocuk odaları ve koltuklarda özel kampanyalar düzenleyecek.


MOSDER Başkanı İsmail Doğan, “Tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek MOSDER Mobilya Festivali hem evlenecek çiftler hem de evini yenilemek isteyenler için büyük fırsat. Mobilya Festivali’yle Türkiye’nin en saygın mobilya firmalarından, en uygun...