16 / 04 / 2024

Areddrs İnşaat şirket

Areddrs İnşaat şirket

Areddrs İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Durası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Evren Durası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Eren Durası Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ali Geldi tarafından kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu! 

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asım Tatlı ve Halil Tatlı ortaklığında kuruldu.

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de Erkan Aras tarafından kuruldu.

Villa Can İnşaat Limited Şirket kuruldu!

Villa Can İnşaat Limited Şirket Büyükçekmece'de Serkan Kütükçü tarafından kuruldu.

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket Avcılar'da Salih Baycan tarafından kuruldu.

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde Ahmad Ramın Feda tarafından kuruldu.

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Mevtaş İnşaat Reklam Ve Sanayi Limited Şirket kuruldu!

Mevtaş İnşaat Reklam Ve Sanayi Limited Şirket Eyüpsultan'da Cebbar Yücetaş tarafından kuruldu.

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Areddrs İnşaat şirket Haberi

Areddrs İnşaat şirket

Areddrs İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Durası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Evren Durası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Eren Durası  Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu. 


Areddrs İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a) Her türlü inşaat işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak; bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı inşaat (yapı ve/veya binalar) yapmak; bunları satmak ve kiraya vermek. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, inşa etmek, satmak ve...