25 / 04 / 2024

Arhavi İnönü Bulvarı yenileme

Arhavi İnönü Bulvarı yenileme

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Bulvar 216 AVM'deki 43 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO portföyündeki Bulvar 216 AVM'deki yer alan 43 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Bulvar Loft’ta yüzde 15 kâr fırsatı!

Türkiye’de ilk defa uygulamaya koyduğu ‘kâr fırsatı modeli’ ile hayata geçirdiği konut projelerinde fiyatlarda meydana gelecek artışları ilk günden açıklayan Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft projesinde son döneme girildi.

We Bulvar Çarşı'da yüzde 30 ön talep toplandı!

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

Bulvar İstanbul 3. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar İstanbul Kısmi Kesin Kabulünü yayınladı.

Bulvar Atakent'te ön satışlar başladı!

Maksem Grup Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçen Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Bulvar Atakent'te ön talep toplanıyor!

Bulvar Atakent projesinde ön talep toplama dönemi başladı. Projede dairelerin metrekaresi 5 bin 780 TL’den başlarken, projenin aile öncelikli yüksek standartlardaki konsepti de ilgiyi artırıyor.

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve yeni stat yapımı karşılığında verilen yerlerden birisi olan Atatürk Spor Salonu TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Arhavi İnönü Bulvarı yenileme Haberi

Arhavi İnönü Bulvarı yenileme


Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nın diğer şeridinde tekrar başlatılan çalışmalarda çukurlaşmış ve engebeler oluşmuş kilit taşlarının tamamen sökülüp, yerine yenisinin dizilmesi planlanıyor.


Önceki görünümüne nazaran daha estetik bir görünüm ile şekil alacak olan bölge vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Modern şehircilik anlayışının benimsenmesiyle birlikte yürütülen çalışmalar, diğer cadde ve sokaklarda da devam edecek.



Arhavi...