19 / 04 / 2024

Arif Uğurlu kimdir

Arif Uğurlu kimdir

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

TOKİ Kemalpaşa projesi için ilk kazma vuruldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel-Akalan mevkiinde hayata geçirilecek olan projesi için çalışmalar devam ediyor.

Arif Uğurlu’dan kentsel dönüşüm müjdesi!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatandaşın kentsel dönüşüm sorunlarını dinledi ve Kemalpaşalılara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Arif Uğurlu: Akalan'daki arsalar köylünün olacak!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Akalan’daki arsa satışlarıyla ilgili köylülerle bir araya geldiği toplantıda konuştu. Bu arazilerin köylünün olacağını söyleyen Uğurlu, “İhaleyi Akalan köylüsü dışında alan olursa iptal ederiz” dedi.

İzmir Kemalpaşa'da 2 bin 100 bina dönüştürülecek!

Bakan Güllüce ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu devir protokolüne imza attı. Protokole göre riskli alan ilan edilen 79,5 hektarlık alanda yaklaşık 16 bin kişinin ikamet ettiği 2 bin 100 binanın dönüştürülmesi öngörülüyor.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm için hazır!

Kentsel dönüşüm kararının onay için Bakanlar Kurulu'na sevk edildiğini belirten Başkan Arif Uğurlu, yetki devrini alır almaz çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Başkan Uğurlu, "Kentsel dönüşümle ilgili uzun süredir çalışmalarımızı sürdürüyorduk" dedi.

Arif Uğurlu: Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, sürecin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili kısmının tamamlandığını, kararın tasdik için Bakanlar Kuruluna sevk edildiğini söyledi.

Arif Uğurlu: Kemalpaşa turizmde zirveye oynayacak!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra kültür turizmi anlamında da ciddi bir potansiyeli olduğuna dikkat çekerek kent kimliğini oluşturmada yeni açılımlar yapacaklarını söyled

Kemalpaşa Belediyesi çevre yatırımlarına devam ediyor!

Kemalpaşa Belediyesi, otoyol yapımı yüzünden kesilecek zeytin ağaçlarını, 'can kurtarma' bilinciyle özel bir sistemle söktürüyor. Başkan Uğurlu, saksılara dikilen bu ağaçları başka alanlarda yaşama döndürüyor

Arif Uğurlu: Kemalpaşa'da otel ve spa merkezi kurulacak!

Genç belediye başkanlarından Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 3 aylık görev süresinde başlattığı projelerle, ilçenin 10 yıl sonrasını planladıklarını Ege Telgraf’ a anlattı. Kemalpaşa'nın doğa turizmine elverişli olduğunu vurguladı...

Arif Uğurlu'dan Kemalpaşa'ya TOKİ müjdesi!

Kendi dönemlerinde köylere eşit hizmet götüreceğini her fırsatta dile getiren genç başkan adayı Uğurlu, Kemalpaşa-Torbalı yolu üzerinde bulunan Nazarköy, Vişneli ve Derekö/de vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlattı.

Sezai Uçarmak Kimdir? Sezai Uçarmak eğitimi ve kariyeri nedir?

Sezai Uçarmak  kimdir?Sezai Uçarmakın' eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kim olduğu ve Sezai Uçarmak'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Tahsin Uçardağ kimdir?

Trend GYO Genel Müdürü Tahsin Uçardağ kimdir? Tahsin Uçardağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tahsin Uçardağ'ın biyografisi...

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Arif Uğurlu kimdir Haberi

Arif Uğurlu kimdir

Yeni sanayi bölgelerinin açılması, otoyol ve tren yolu bağlantılarının gerçekleşmesi ile birlikte günde 70 bin kişinin Kemalpaşa'ya gidip geleceğine, aileler ile birlikte 300 bin kişinin ilçeye nüfuz edeceğine dikkat çeken Uğurlu, "Bir yandan yatırım isteniyor, bir yandan da istihdam edilen emekçilerin yaşam alanları için planlanan konut alanları engelleniyor. Hem şehrin önü tıkanıyor hem de kira ve ev fiyatlarının yükselmesine sebep olunuyor. Büyükşehir, 1/100 binlik planlar, kentsel dönüşüm, TOKİ plan ve projesine de itiraz etti. Görüşmelerde 'her şey olumlu' deniyor. Masada anlaşılan konular, arka tarafta bize dava ve itiraz olarak dönüyor. Bunu anlamak mümkün değil" diye açıklama yaptı. 

Milliyet'te yer alan habere göre AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)...