20 / 04 / 2024

arıtma sistemleri nerelerde var

arıtma sistemleri nerelerde var

Çevre Mühendisleri Odası’nın (TMMOB ÇMO), Milliyet’e yaptığı açıklamaya göre Türkiye, altyapıda önemli sıkıntılarla karşı karşıya. 41 ilçede içme sularını arıtacak bir tesis ve kanalizasyon sistemi yok.

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Coşkun tarafından kuruldu.

Flowturk Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flowturk Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Kayacı tarafından kuruldu.

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ertekin tarafından kuruldu.

Mis Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mis Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Meshal Helal M. Alharti tarafından kuruldu. 

Scalewatcher Su Arıtma Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scalewatcher Su Arıtma Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kars tarafından kuruldu.

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Herdem İnşaat Metal Hırdavat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herdem İnşaat Metal Hırdavat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Bahçelievler'de kuruldu.

Gem Mimarlık İnşaat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gem Mimarlık İnşaat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Söylemez ve Ali Rıza Keskin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Eyüp, Karadolap Mahallesi'nde kuruldu.

arıtma sistemleri nerelerde var Haberi

arıtma sistemleri nerelerde var

MİTHAT YURDAKUL Ankara

Yerel seçimlere politik tartışmaların gölgesinde giren Türkiye'nin, altyapıda önemli sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı. Çevre Mühendisleri Odası'nın (TMMOB ÇMO), Milliyet'e açıkladığı verilere göre toplam Türkiye nüfusunun yarıdan fazlasının içme suları arıtılmazken, Ankara'ya bağlı 4 ilçe de dahil, toplam 41 ilçede içme sularını arıtacak bir tesis ve kanalizasyon sistemi yok. Nevşehir'in turistik ilçesi Avanos başta olmak üzere pek çok ilçe ve beldede de ne kanalizasyon ve ne de arıtma tesisi var. ÇMO Başkanı Baran Bozoğlu, "Ülkemizdeki nüfusun yüzde 17'sine içme ve kullanma...