28 / 03 / 2024

arıtma tesisi projeleri sakarya

arıtma tesisi projeleri sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

SASKİ Sakarya'nın 5 ilçesine arıtma tesisi kuracak!

Rüstem Keleş yaptığı açıklamada "SASKI olarak şehrimizin su geleceğini garanti altına almak için bugüne kadar çok önemli yatırımlan hayata geçirdik. Geçirmeye de devam ediyoruz" dedi

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Sivas Çayboyu Su Arıtma Tesisi açıldı!

Sivas'ta bulunun tüm evlerden tatlı su akmaya başladı. Yeni Nesil Teknoloji ile İçme Suyu Arıtma ve Terfi İstasyonu'nun hizmete açılışı ise bugün görkemli bir törenle Çayboyu Mahallesi Su Arıtma Tesisi'nde gerçekleştirildi.

Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun, Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındığını dile getirdi...

Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bu yıl ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun dünya gazetesine Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi hakkında açıklama yaptı

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi.

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

arıtma tesisi projeleri sakarya Haberi

arıtma tesisi projeleri sakarya


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

Başkan Rüstem Keleş, “Geçtiğimiz dönem içerisinde Serpan Hızırilyas Tepesi, Sapanca Muradiye ve Kurtköy, hendek Yeşilyurt, Karapürçek ve Hacımercan’da inşa ettiğimiz son teknoloji arıtma tesislerini hizmete almıştık. Hemşerilerimize birinci sınıf, sağlıklı içmesuyu ulaştırma hedefiyle yeni dönem içerisinde de 6 yeni arıtma tesisini şehrimize kazandıracağız” diye konuştu.

İnşa edilecek içmesuyu arıtma tesisleri için gerekli çalışmaların başlatıldığını da açıklamalarına ekleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Taraklı, Karasu, Kocaali, geyve ve Akyazı ilçelerimizde inşa edilecek tesislerimiz ile entegre altyapı sistemi hedefimize önemli bir katkı sağlamış olacağız. Şehrimizin kuzey ve güney bölgelerinde inşa edilecek, son teknoloji ile...