10 / 05 / 2024

arkatlı evlerde ne kadar indirim yapılıyor

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Beton konutlar, uzun süren yapımları prefabrik evlerde söz konusu değil. Prefabrik evler iki katlı olabilir mi? Prefabrik evler ne kadardır? İşte merak edilenler!

Prefabrik evlerde indirim çılgınlığı! 1+1, 2+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik yapılar tüm iklim koşullarına göre inşa edilebilirler. Ses ve ısı yalıtıma dair de diğer yapılardan üstün özelliklere sahiptir. Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Prefabrik evlerde kampanya! 85 metrekare 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik evler, pratik ve hızlı bir şekilde kurulan yapılardır. Bu yapılar, bütün iklim şartlarına göre inşa edilmektedir. Peki bu prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Şarjlı el süpürgesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Sadece evlerde değil, araç ve ofislerde de çok kullanılan şarjlı el süpürgesi, pratik olması ve hafifliğiyle öne çıkıyor. Döküleni saçılanı temizlemenin en hızlı yolu ondan geçiyor. Peki, Bosch şarjlı el süpürgesi ne kadar? İşte detaylar...

Siemens 9 kg çamaşır makineleri ne kadar? İşte Siemens 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de evlerde sıkça tercih edilen Siemens 9 kg çamaşır makineleri ne kadar? İşte Siemens 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ fiyatları ne telefonda veriyor ne de internet sitesine koyuyor!

KİPTAŞ yarın hem Kırlangıç Evler projesini hem de Arkatlı Evler projesinin yeni etabını satışa çıkarıyor. Ancak KİPTAŞ fiyatları ne telefonda veriyor ne de internet sitesine koyuyor.

KİPTAŞ'tan İstanbullulara büyük müjde! Arkatlı Evler'in yeni etabı satışa çıkıyor!

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı satışa çıkıyor. Peki KİPTAŞ Arkatlı evler projesinin satışları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

86 bin TL'ye sıfır ev alabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yılın yeni trendi prefabrik evlerde şok eden fiyatlar! 86 bin liradan başlayan fiyatlar ile ev sahibi olabilirsiniz! Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

arkatlı evlerde ne kadar indirim yapılıyor Haberi

arkatlı evlerde ne kadar indirim yapılıyor

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...