29 / 03 / 2024

arkla otelcilik yüzer otel yatırım planı

arkla otelcilik yüzer otel yatırım planı

Reza Zarrab’ın mayısta kurup ismini haziranda ‘Arkla Otelcilik’ olarak değiştirdiği 60 milyon TL sermayeli yeni şirketiyle yüzer otelden tatil köyüne, gece kulübünden marinaya kadar birçok alanda turizm yatırımı yapacağı ortaya çıktı...

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Depremzedeye büyük müjde! Bir ilk gerçekleşiyor!

Deprem felaketinin ardından iş dünyası bölgeye yardım için seferberlik başlatırken, Karadeniz Holding ise, bir ilke imza atarak, 2 yüzer kenti Hatay’a göndereceğini duyurdu. Bir ilk olan bu yüzer kentler nasıl olacak, kaç kişiyi barındıracak? işte detaylar…

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Sefaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sefaköy Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Öğretmenleri sevindiren haber Bakan Özer'den geldi! Artık yüzde 50 indirimli olacak

Öğretmenleri mutlu edecek haberi Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı… Öğretmenler bugünden itibaren artık öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayacak.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aktarli tarafından kuruldu.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

arkla otelcilik yüzer otel yatırım planı Haberi

arkla otelcilik yüzer otel yatırım planı


Rüşvet operasyonunun kilit isimlerinden Reza Zarrab’ın (Rıza Sarraf) Mayıs 2013’te kurduğu yeni bir şirketle yüzer otelden, gece kulübüne kadar bir çok turistik tesis kurmaya hazırlandığı ortaya çıktı. 


Zarrab’ın 15 Mayıs 2013 tarihinde önce ‘İlkhanedan Otelcilik’ adıyla bir şirket kurdu. Şirketin ünvanı 3 Haziran 2013 tarihinde ‘Arkla Otelcilik’ olarak değiştirildi. 60 milyon lira sermayeli şirketin faaliyet konuları arasında ise otel, motel, yüzer otel, tatil köyü, gece kulübü, diskotek, lokanta, liman, marina ve diğer her çeşit turistik tesisler ile eğlence ile istihrahat yerleri inşaat etmek ve işletmek olarak belirtildi.


Diğer taraftan Zarrab’ın Türkçe Sarraf ismiyle İstanbul Ticaret Odası kayıtlarında eski ve yönetim kurulu üyeliklerinin olduğu şirketler arasında Duru Döviz ve Kıymetli Madenler Ticaret Anonim Şirketi’nde de yer alıyor. Sarraf’ın ismi bu şirkette ‘eski...