25 / 04 / 2024

Arlight Kont Gustaf Douglas

Arlight Kont Gustaf Douglas

İsveç'in en zengin işadamlarından Kont Gustaf Douglas'ın ana hissedarı olduğu aydınlatma devi Fagerhult, Ankaralı Arlight'ı satın aldı. Kont, 160 çalışanlı Arlight için 95 milyon lira ödeyecek...

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hamza Kont tarafından kuruldu.

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Tam 114 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Kont İdaresi Başkanlığı Ordu projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ sosyal kont projesi detayları! TOKİ 81 ilde yeni sosyal konut projesi şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projesi detayları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Hamza Kont ve Nejdet Kont ortaklığında kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

İngiliz ajan Le Mesurier'in evi elde kaldı!

İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in yaşamını yitirdiği Karaköy’deki üç katlı binaya 7 aydır kiracı bulunamıyor. Binanın yer aldığı sokaktaki esnaf, “Kiralamak isteyenler bize danışıyor. Ajanın öldüğü ev olduğunu öğrenen bir daha gelmiyor” diye konuşuyor.

Ev sahibi olmanın önü açıldı! Herkes ev sahibi olabilecek!

Nakit parası olmayan konut kredisi kullanarak ev almak isteyen binlerce kişiye müjdeli haber verildi. Bu kapsamda, kont kredisinde peşinat oranı yüzde 10'a düşürüldü....

İngiliz ajan Le Mesurier'in evi ilk defa görüntülendi!

İstanbul'da ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evinin içi ilk kez görüntülendi.

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

TOKİ 388 TL taksitle ev sahibi yapıyor!

Dar gelirli ve emekli vatandaşın hayali TOKİ sayesinde gerçekleşiyor. Yeni Kalkınma Planı'na göre dar gelirli vatandaşlar için 280 bin kont yapılacak.

KS Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KS Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Kont tarafından 960 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arlight Kont Gustaf Douglas Haberi

Arlight Kont Gustaf Douglas

İsveç'in en zengin işadamlarından Kont Gustaf Douglas'ın ana hissedarı olduğu aydınlatma devi Fagerhult, Ankaralı Arlight'ı satın aldı. Kont, 160 çalışanlı Arlight için 95 milyon lira ödeyecek.


İsveç'in en zengin işadamlarından Kont Gustaf Douglas, Türkiye'ye hızlı girdi. Dünyanın en zengin 500 işadamı arasında yer alan İsveç Kraliyet Ailesi üyesi Kont Douglas, Türk aydınlatma araçları üreticilerinden Ankaralı Arlight'ı aldı. Kont, satın almayı ana hissedarı olduğu Fagerhult şirketiyle yaptı. Fagerhult, Arlight için 80 milyon lira (28 milyon euro) ödeyecek. 2014'ün ilk çeyreğinde tamamlanacak satış sonrasında Arlight'ın sahiplerine 7 milyon euroluk ekstra ödeme yapılacak. Böylece satış işlemi 95 milyon liraya tamamlanmış olacak. 


160 ÇALIŞANI VAR 


Fagerhult'un CEO'su Johan Hjertonsson, Avrupa'da liderliğe oynadıklarını, Türkiye'deki büyümeyle bu hedefe ulaşmak istediklerini söyledi. Fagerhult CEO'su, "Mevcut pazarlarımıza bu kadar yakın...