29 / 03 / 2024

Arma Residence nerede

Arma Residence nerede

Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği, Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. Projede yatırım amaçlı rezidans alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Arma Residence’da kredi taksitleri 1900 liradan başlıyor!

Okkalar İnşaat’ın Kurtköy’de geliştirdiği, Arma Residence’da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. İşte kampanya detayları...

Arma Residence'da metrekaresi 2 bin 750 lira!

Okkalar İnşaat’ın geliştirdiği ve geçtiğimiz aylarda renkli bir yaşamın başladığı Arma Residence, bölgesinin en hızlı kiralanabilir projesi olarak da dikkat çekiyor. Arma Residence'da metrekaresi 2 bin 750 lira.

Arma Residence'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Okkalar İnşaat’ın geliştirdiği, Kurtköy’ün merkezinde bulunan ve yüksek yatırım değeriyle dikkat çeken Arma Residence’da yaşam başladı. Arma Residence'da 60 ay 0 faiz fırsatı devam ediyor.

Arma Residence'ın 60 ay 0 faiz kampanyası ay sonuna kadar uzatıldı!

Okkalar İnşaat, Arma Residence’da hemen teslim son daireler için başlattığı kampanyayı 31 Ağustos tarihine kadar uzattı. Projede; hemen teslim daireler için, banka kredisi kullanımında 60 ay sıfır faiz uygulanıyor...

Arma Residence'da 170 bin liradan başlayan fiyatlar!

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen, Arma Residence'da hemen teslim son daireler için başlattığı Ramazan Kampanyasını Ağustos ayı sonuna kadar devam ettiriyor. Fiyatlar 170 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Arma Residence'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

İstanbul Kurtköy'deki Arma Recidence'ta hemen teslim dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Daire fiyatları ise 177 bin 600 liradan başlıyor. Projede 14 bin metrekare arsa alanı bulunuyor.

Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli kampanyada son günler!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı kampanya 31 Ağustos’ta sona eriyor. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli kampanyada son günler...

Arma Residence’da 60 ay sıfır faiz, hemen teslim!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı Ramazan Kampanyası ağustos sonuna kadar devam edecek. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor.

Arma Residence'da ramazan kampanyası! 60 ay sıfır faiz!

Okkalar inşaat'ın Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan Kampanyası başlattı. Kurtköy'de inşa edilen projede 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler için 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Kurtköy Arma Rezidans'ta 60 ay 0 faiz! 177 bin 600 liraya!

Okkalar inşaat'ın Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan Kampanyası başlattı. Kurtköy'de inşa edilen projede 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler için 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor

Arma Residence'da fiyatlar 177 bin liradan başlıyor! 60 ay vade 0 faiz!

Kurtköy'deki Arma Residence, Ağustos sonuna kadar süren kampanyası ile dikkat çekiyor. Daire fiyatlarının 177 bin 600 liradan başladığı projede, 60 ay vadeye 0 faiz uygulanıyor...

Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli Ramazan Kampanyası'na büyük ilgi!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı Ramazan Kampanyası devam ediyor. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı. Üstelik ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Arma Residence’da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Arma Residence’da Ramazan Kampanyası başlattı. Hemen teslim son rezidans daireleri kampanya süresince 60 ay sıfır faizle satın almak mümkün. Yatırım amaçlı satın alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Kurtköy Arma Residence teslim tarihi!

Kurtköy Arma Residence teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Arma Residence projesinde 264 adet daire ve 20 adet ticari birim yer alıyor...

Nurol Park Residence nerede?

Teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlenen Nurol Park'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol Park Residence nerede?

Akkent Paradise Gardens Residence nerede?

Akkent Paradise Gardens'ta daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 436 tane daire ve 36 tane cadde mağazasının yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Akkent Paradise Gardens Residence nerede?

Inİstanbul Lokal Residence nerede?

Inİstanbul Lokal Evleri İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı projede 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Inİstanbul Lokal Residence nerede?

Vadi Marmara Residence nerede?

Vadi Marmara Residence 12 katlı tek blok halinde yükselecek. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Peki Vadi Marmara Residence nerede?

Alya Life Residence nerede?

Alya Life Residence'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Ekşioğlu Yapı imzası taşıyan proje 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Alya Life Residence nerede?

East Park Residence nerede?

East Park Residence'de toplam 102 adet konut bulunuyor. Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteren proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki East Park Residence nerede?

Manzara Adalar Kartal Residence nerede?

313 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Peki, Manzara Adalar Kartal Residence nerede?

Fly Salmiya Residence nerede?

Fly Salmiya Konutları Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Fly Salmiya Residence nerede?

Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Residence'de daire tipleri 1+0'dan 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Vera Residence nerede?

Ark Residence nerede?

Ark Residence 'de daire teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 110 adet lüks konut ve 10 adet ticari birim yer alıyor. Peki Ark Residence nerede?

Luxera Residence nerede?

Tek blok şeklinde hayata geçirilen Luxera Residence projesinde 68 adet rezidans daire yer alıyor. Proje Luxera Gayrimenkul imzası ile inşa eidliyor. Peki Luxera Residence nerede?

Aydos Country Sinpaş Residence nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede 30 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Aydos Country Sinpaş Residence nerede?

Kartal Asia Residence nerede?

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Kartal Asia Residence Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Peki Kartal Asia Residence nerede?

Arma Residence nerede Haberi

Arma Residence nerede


Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği, Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. Projede yatırım amaçlı rezidans alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor. Arma'da, 5 bin lira peşin vererek bin 900 lira aylık kredi ödemesiyle rezidans satın alma imkanı sağlanıyor. Metrekaresi 2 bin 750 lira olan daireler 192 bin 474 liradan başlayan fiyatlarla...