25 / 04 / 2024

Armada AVM 2015

Armada AVM 2015

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Armada AVM yılbaşında açık mı?

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM yılbaşında açık mı? Armada AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armada AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Pendorya AVM 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya Alışveriş Merkezi'ne ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Korupark AVM 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yaptığı açıklamada Korupark AVM 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Zafer Plaza AVM değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zafer Plaza AVM 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torium AVM'nin 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar, şirket portföyünde yer alan Torium AVM 2015 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 40.maddesi uyarınca yayınladı.

Mall Of İstanbul AVM'nin 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Alış Veriş Merkezi'nin 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mall of İstanbul AVM 2015 sonu değerleme raporu..

Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı.

Armada AVM 2015 Haberi

Armada AVM 2015

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü. Yenimahalle bölgesinde olan alışveriş merkezinin yöneticileri, başarılarını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile paylaştı. 



Aldıkları ödülü Başkan Yaşar'a getiren AVM yöneticileri, Yaşar'a, "Ödülümüzü size takdim etmek istedik. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dediler. Merkezin başarı sevincine ortak olan Başkan Yaşar ise. yöneticileri tebrik ederek, "Başarılarınızın devamını diliyorum. Umarım daha nice güzel ödüller kazanırsınız" dedi. 



"Hangi işi yaparsanız yapın en iyisini yapın" Yaşar. "Çok çalışmak ve yaptığın işi en iyi şekilde yapmak beraberinde başarıyı da getiriyor. İşini iyi yapanlar ayakta kalır yapamayanlar da çok fazla ayakta kalamaz. Bu prensip esnaf için, sanayici için de siyasetçi ve...