27 / 04 / 2024

arnavutköy hafriyat alanları

arnavutköy hafriyat alanları

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Arnavutköy'de sığınağı daireye çeviren kooperatif başkanına hapis cezası!

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Arnavutköy gelişme konut alanlarına ilişkin imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Merkez ve çevresi gelişme konut alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Hafriyat alanları İstanbul'da 7 ilçeden daha büyük!

Kentsel dönüşümün hızla devam ettiği İstanbul’da hafriyat alanları ve kamyonları ile ilgili önemli bir bilgi ortaya çıktı. İBB CHP Grubu tarafından hazırlanan rapora göre, hafriyat alanı İstanbul’un 7 ilçesinden daha büyük.

Büyükçekmece ve Arnavutköy'de kaçak hafriyat sorunu!

Büyükçekmece ve Arnavutköy, İstanbul'daki kentsel dönüşüm ve konut projelerinden çıkan yaklaşık 5 milyon ton hafriyatlardan etkileniyor. Bölgeler, hafriyat döküm alanına dönmüş vaziyette.

Arnavutköy’de hafriyat kuyruğu!

Arnavutköy’de bulunan resmi hafriyat döküm sahasında oluşan kilometrelerce kamyon kuyruk oluştu. Bir ton hafriyatı 5 liraya dökmek için uzun zaman kuyrukta beklenmesi gerekiyor.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

TOKİ ve müteahhitler rotasını Arnavutköy ile Çatalca’ya çevirdi!

TOKİ ve müteahhitler gözünü Arnavutköy ve Çatalca’ya çevirdi. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde İstanbul’da yeni alanların açılması ve metrekaresi 2 bin 500 liraya ev satılması planlanıyor

Yeniköy Hafriyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniköy Hafriyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Toker ve Yusuf Kalkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Arnavutköy' de kuruldu.

Gebze ve Körfez’de yeni hafriyat alanları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları Mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yeni hafriyat alanları açıldı...

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

Arnavutköy Tayakadın kamulaştırmada son durum!

Arnavutköy Tayakadın, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma yapılacak alanlar içinde yer alıyor mu? Arnavutköy Tayakadın Köyü, 3. Köprü yolu için kamulaştırılacak mı? Tayakadın, hangi kamulaştırma alanında? Arnavutköy Belediyesi cevaplıyor..

arnavutköy hafriyat alanları Haberi

arnavutköy hafriyat alanları

Mega kent İstanbul'da hafriyat ve moloz dökümü sadee İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin belirlediği alanlarda yapılabiliyor. Fakat bu alanlara para vermek istemeyen vatandaşlar, tüm uyarılara rağmen kaçak döküm yapıyor.

CNNTürk'te yer alan habere göre, kaçak dökümlerin son adresi de Arnavutköy ve Büyükçekmece oldu. Genellikle gece saatlerinde gelen kimliği belirsiz kişiler molozları, Büyükçekmece Gölü su havzasının olduğu alana döktü.

İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi'nin belirlediği toplam 14 hafriyat döküm sahası mevcut. Bu alanların dışındaki yerlere döküm yapan kişilere 46 bin 501, kurumlara da 139 bin 503 tl ye para cezası...