29 / 03 / 2024

arnavutköy kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu

arnavutköy kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir? Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kasım Fikret Dayıoğlu ne zamandan beri görev alıyor? İşte Kasım Fikret Dayıoğlu'nun biyografi...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Enerjinizi yükseltecek kasım ayının taşı Citrine Atasay'da! Citrine altın takılar ne kadar? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Akrep burcunun taşı olan Citrine, Atasay ile buluştu. Rengini ve enerjisini güneşten alan bu taşlar enerjinizin yükselmesini sağlayacak. Peki Citrine altın küpe, yüzük ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Atasay 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Konya'da Kasım ayında 2 bin 790 konut satıldı! 

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü'nden yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Kasım ayı içerisinde Konya’da  2 bin 790 konut satıldı. 

Karaman’da 2019 Kasım'da 317 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü 2019 yılı Kasım ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Karaman ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya’da 2019 yılı Kasım ayında 3 bin 643 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürlüğü 2019 yılı Kasım ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Kasım 2019'da kiraya ne kadar zam geldi?

Gayrimenkul sahipleri ile kiracılar 2019 yılı Kasım ayı TEFE TÜFE kira artışı oranlarını araştırıyor. Peki Ekim 2019 enflasyon rakamları ne oldu? Kasım 2019'da kiraya ne kadar zam geldi?

Arnavutköy'de 82 dev proje Pazar günü açılacak!

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelerle ön plana çıkan Arnavutköy'de yapımı tamamlanan 82 projenin açılışı yapılacak.

Balıkesir'de Kasım'da 1.942 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri göre Balıkesir'de 2018 yılı Kasım ayında 1.942 konut satıldı.

Konya’da 2018 Kasım ayında 2 bin 335 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2018 yılı Kasım ayında 2 bin 335 adet konut satışı gerçekleştirildi. 

Karaman’da 2018 yılı Kasım ayında 192 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 2018 yılı Kasım ayı itibariyle Karaman ilinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre  azaldı. 

arnavutköy kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu Haberi

arnavutköy kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu

Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir?

Kasım Fikret Dayıoğlu, aslen Urfa- BİRECİK'li olup, 1956 yılında Babasının Yedek Subay olarak görev yaptığı Çorum'da doğdu. İlk, orta ve liseyi Babasının memur olarak görev yaptığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bitirdi. 1982 yılında Ankara Üniversitesi SBF' siyaset ve İdare Bölümünden mezun oldu. 


1983-1985 yıllarında Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nde müfettiş yardımcısı olarak görev yaparken İçişleri Bakanlığına intisab ederek 1985 yılında maiyet memuru olarak göreve başladı. 


Maiyet memurluğu sonunda çekilen kura ile Ahlat ilçesinde göreve başladı. Sırayla Pülümür, Yomra, Karapınar, Kozan, Malkara ve Erdek ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı. 02/10/2004 tarihinde Manavgat Kaymakamı olarak atandı. 04 Ekim 2004-18 Şubat 2005 tarihleri arasında 57. Dönem Milli Güvenlik Akademisine müdavim olarak katılarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığınca düzenlenen çeşitli seminerlere ve yurtdışı eğitimlere katıldı. 


2009...