26 / 04 / 2024

Arnavutköy metruk bina yıkımı

Arnavutköy metruk bina yıkımı

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada ilçedeki metruk binaların yıkılacağını söyledi.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi ilçede bulundan metruk yapıları, kontrollü bir biçimde yıkmaya başladı.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada ilçedeki metruk binaların yıkılacağını söyledi.

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Denizli Merkezefendi'de 83 metruk bina yıkıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başlattığı metruk bina yıkım süreci devam ediyor.

Ayvansaray'da 3 katlı metruk bina çöktü!

İstanbul'un Ayvansaray bölgesinde yer alan 3 katlı metruk bina büyük bir gürültü ile çöktü. Binanın ön cephesi ayakta kalırken, diğer bölümlerin yıkımı gerçekleşti.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Arnavutköy'de 15 bina ve 1 okul mühürlendi!

Silivri açıklarında oluşan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarını tamamlayan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, hasarlı 15 bina ve 1 okulu tahliye etti. Binaların akıbeti ise incelemelerin ardından belli olacak.

Arnavutköy metruk bina yıkımı Haberi

Arnavutköy metruk bina yıkımı

Arnavutköy’ün mahalle muhtarları kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya muhtarlara Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ile Arnavutköy’deki üst düzey kurum yetkilileri de katıldı.

Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, yeni yılın ilk toplantısında en başta Türkiye gündeminde büyük bir konum edinen afetlere yer verildi. Afetlerle ilgili bireysel olarak gerekli tedbirlerin alınması gerektiğinin önemine değinen Başkan Baltacı ayrıca hem üçüncü derece deprem bölgesinde olmamız hem de binaların yüksek katlardan oluşmaması dolayısıyla Arnavutköy'deki durumdan farklı olarak İstanbul’un genelinin daha önemli daha acil bir konumda olduğunu dile getirdi. Buna rağmen binalarımızın güçlendirilmesi ve yenilenmesiyle ilgili tedbirlerin alınmasının Arnavutköy içinde de geçerli olduğunu ekledi.

“İşin vahim tarafı kaçak yapılar.”

Kaçak yapılarla mücadele edildiğini dile getiren Başkan Baltacı: “Kaçak yapı gibi önemli bir sorun var. Vatandaşa gittiğimizde ‘Ne olursa olsun...