26 / 04 / 2024

arnavutköy tem otoyolu bağlantısı

arnavutköy tem otoyolu bağlantısı

Arnavutköy’de vatandaşlara hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy’deki 3. havalimanının yakınında dünyada örneği olmayan bir kongre ve fuar kampüsü yapacaklarını açıklayarak, “Yerlerinizin değerini bilin” dedi...

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Kaynaşlı TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmalarında sona gelindi!

Bolu'daki üstyapı çalışmaları nedeniyle 33 gün önce trafiğe kapatılan TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arasının yarın ulaşıma açılması bekleniyor.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı çalışmaları ulaşımı aksatıyor!

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde İstanbul-Ankara yönünde gerçekleştirilen üstyapı çalışması nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

3. köprü TEM Otoyolu'ndaki yoğun trafiği rahatlatacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde eğik askı halatlarının montajı sürüyor. Betonarme kuleler deniz seviyesinden 304,5 metreye kadar yükseldi. 3. köprü TEM Otoyolu'ndaki yoğun trafiği rahatlatacak.

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

Arnavutköy Tayakadın kamulaştırmada son durum!

Arnavutköy Tayakadın, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma yapılacak alanlar içinde yer alıyor mu? Arnavutköy Tayakadın Köyü, 3. Köprü yolu için kamulaştırılacak mı? Tayakadın, hangi kamulaştırma alanında? Arnavutköy Belediyesi cevaplıyor..

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı!

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünden Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde mahsur kalan araçlar, trafik ve Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

TEM Otoyolu'nda üstgeçit yıkıldı!

TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde seyreden bir kamyon, yan yoldaki Ispartakule sapağında Bizimevler Üstgeçidi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin büyük bölümü çökerken, olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı

arnavutköy tem otoyolu bağlantısı Haberi

arnavutköy tem otoyolu bağlantısı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy’de vatandaşlarla buluştu. Akpınar Mahallesi’nde yeni yapılan caminin açılışına katılan Başkan Kadir Topbaş, cuma namazı çıkışında vatandaşlara hitap etti.


İstanbul’a yaraşan 2-3 milyon metrekarelik bir alanda dünyada örneği olmayan bir fuar ve kongre kampüsü yapacaklarını açıklayan Kadir Topbaş, “Bu ne demek? Dünyanın en büyük fuar alanı demek. Arnavutköy’e aş iş demek. Dünyanın en büyük fuar ve kongrelerinin havalimanı yakınında, Arnavuktöy’de yapılması demek. Yerini belirledik, proje çalışmalarını sürdürüyoruz. Arnavuktöy’ün dünya ile temas ettiği dev bir proje olacak. Yerlerinizin değerlerini bilin. Buranın değeri birkaç kat artacak” diye konuştu.


İSTANBUL’UN ZİYARET EDECEĞİ DOĞA PARKI


Bölgeye doğa parkı yapılacağının müjdesini veren Topbaş, “2 milyon metrekarelik bir alanda doğa parkı yapmak istiyoruz. İstanbullu doğa parkını görmek için buraya gelecek. Çok farklı...