24 / 04 / 2024

arsa alım satım

arsa alım satım

Aksaray'ın merkez ve ilçelerinde arsa fiyatları ucuzladı. Bölgeye yatırım yapmak isteyenler kat artışını bekliyor. Arsalarda metrekare fiyatları 250 ile 500 lira arasında değişiyor.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Ucuz arsa alıp ev yapmak isteyenlere müjde! 81 ilde çalışmalar başladı: İmarlı hazine arazileri geliyor...

Arsa alıp ev yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki duyurdu. Bu kapsamda devlet arazilerini imara açarak satışa çıkaracak. İşte detaylar...

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır?

Tapu denilince gayrimenkul ve arsa işlemleri gelmektedir. Özellikle Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır? sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

Tarım Kredi Kooperatifi elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı! İşte o iller ve fiyatları

Geçtiğimiz Ocak ayında birden fazla maaş aldığı iddiaları ve uyguladığı politikalar nedeniyle çiftçilerin tepkisini çeken Fahrettin Poyraz'ın görevden alınmasıyla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifleri elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı.

Emlak alım satım sözleşmesi örneği 2022!

Konut, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin satışının emlakçı vasıtası ile gerçekleşmesi durumunda emlakçı ve taraflar arasında alım satım sözleşmesi imzalanıyor. Peki, emlak alım satım sözleşmesi nasıl olur? İşte tüm detaylar...

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Halk GYO'dan arsa alımı açıklaması!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Şehristan Konutları Projesi devir işlemleri ve karşılığında arsa satın alımları hakkında açıklama yaptı.

Tapu alım satımı nerede yapılır?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin devir işleminin resmi bir şekilde yapılması gerekiyor. Peki, tapu alım satımı nerede yapılır?

Emlak alım satım harcı 2017!

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi emlakların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Peki, emlak alım satım harcı 2017 ne kadar?

Gayrimenkul alım satımında değer nasıl belirlenir?

Gayrimenkul alım satımında arsa ve inşaat maliyeti de en güvenilir yöntemler arasında yer alıyor. Alacağınız evin maliyetini arsa ve inşaat olarak ikiye ayırmalısınız. İşte gayrimenkulün değeri belirleme yöntemleri...

arsa alım satım Haberi

arsa alım satım

Aksaray'ın merkez ve ilçelerinde arsa fiyatları eski tarifelere ve fiyatlara göre ucuzladı. Bölgede yatırım yapacak vatandaşlar dört gözle kat artışını bekliyor. 


Aksaray'da arsalar  metrekare hesabıyla satılmaya başladı. Arsalarda 250 ile 500 lira arasında değişen metrekare fiyatları yatırımcının elini rahatlattı. 


Ak Emlak Sahibi Yılmaz Akça, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akça, "Arsalar metrekare hesabıyla satılmaya başladı. Yatırımlık arsalarımız 250 liradan başlayıp 500 liradan son fiyatı verilirken, müşterimiz ve yatırımcımız rahat nefes alıyor. Bu durumda genel olarak Hürriyet Mahallesi, Yeni Sanayi Mahallesi ve Organize Sanayi Bölgesi civarında arsalarımız fazla satıyor" şeklinde konuştu.


İl ve ilçe belediyelerinden gelecek kat artışının kararı dört gözle beklendiğini söyleyen Akça, arsa satışları ve yatırımların arttığını vurguladı. 


Akça, "Arsa satışlarımız yatırımcılar tarafından gösterilen ilgiyle arttı. Şuan arsanın konuttan daha hızlı sattığını...