29 / 03 / 2024

arsaların birleştirilmei

arsaların birleştirilmei

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Tevhit şartı ile sosyal alanlar arttırılmalı!

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Belediye tam 12 arsa satacak! Bu ildeki imarlı arsaları kaçırmayın!

Elazığ Belediye Başkanlığı Elazığ'da yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

arsaların birleştirilmei Haberi

arsaların birleştirilmei

Yaşadığımız alanların yaşamımıza, özgürlüğümüze, güvenliğimize ve davranışlarımıza çok ciddi etkisi var. Her şeyden önce yaşama hakkımıza ciddi anlamda etkisi var. Geçenlerde haberlerde ; Yoldan giden araç direksiyon kabiliyetini kaybediyor ve yolun hemen altındaki kot altı diyebileceğimiz evlerden birinin bahçesine düşerek insanların ölümüne sebebiyet veriyor, ya da Örneğin İstanbul’da dönüşüm sürecine girmiş binalara bakıyorsunuz eski gecekondu halinden daha kötü 3-4 katlı, estetikten yoksun otoparksız, bahçesiz bitişik nizam binalar görüyorsunuz. Buralarda yaşamaya mecbur bırakılmak en önemli hakkımız olan yaşama hakkımızın kısıtlanmasıdır keza bahçemize araba düşüp ölmemiz de. Buraların imar planları yapılırken müdahale edilse ve şehircilik anlayışı mülkiyet hakkından ziyade önceliğinde kentli hakkını tutsa işte o vakit yaşama ve daha birçok temel hak ve hürriyetimiz sekteye uğramayacaktır. 


Türkiye ‘de tüm kentlerin İmar Planlarında...