19 / 04 / 2024

arsaya yatırım

arsaya yatırım

Emlakjet platformundan arsa aramaları yüzde 60 oranında artış gösterdi. Emlakjet'te yaklaşık 400 bin satılık ve kiralık ilan yer alıyor.

Yatırım için arsa mı? Arazi mi? Konut mu? İşyeri mi?

Para zor kazanılır… Kolay kaybedilir… Para civaya benzer… Akışkandır… Yanlış adresi sevmez… Gittiği adres yanlışsa hızlı bir şekilde adres değiştirir… Yanlış adreste durmaz… Bir de atasözümüz vardır… “Kar tenhada, para pintide eğleşir” diye…

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

Gayrimenkul yatırımında ibre konuttan arsaya kaydı!

Artan maliyetler sebebiyle konut yatırımından uzaklaşan yatırımcılar arsa yatırımlarına yöneldi.

Arsaya yatırımın tam zamanı!

Ergin Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kılıç, uzun vadede döviz veya altın yerine arsaya yatırım yapanların kazançlı çıkacağını söyledi. 

Konuta mı yatırım yapmalı, arsaya mı?

Güneş Gazetesi Köşe Yazarı İslam Memiş bugünkü köşesinde inşaat ve emlak sektörünü değerlendirdi. Konut sektörünün 2017'de de büyüyeceğini belirten Memiş, konut fiyatlarını yüksek bulanların arsa ve tarla yatırımına yönelebileceklerini belirtti.

Yatırımınızı arsaya yapın!

Birkaç sene önce Eskişehir yolu ve İncek'in yatırım için uygun bulunduğunu söyleyen Ankara'nın yatırım danışmanı Kürşat Köşker, ''İbre artık Keçiören ve Mamak'a döndü'' dedi.

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Meram'da boş arsaya yapılması düşünülen yatırım vatandaşın tercihine sunuldu!

Meram Belediyesi, ilçede bulunan boş arsaya yapılması düşünülen yatırımı vatandaşın tercihine sundu. Vatandaşlar; yapılmasını istedikleri projenin bir tanesini seçti ve oy pusulasını sandığa attı.

Serhat Vural: Paranın tamamı arsaya yatırılmamalı!

Arsa alımında bazı risklerin olduğunu ifade eden Serhat Vural, arsada kısa vadede yatırım yapılmaması gerektiğine işaret ederek, arsa yatırımı yapılacaksa tüm paranın arsaya yatırılmaması gerektiğini açıkladı

Gaziantep'te ev ve arsaya yatırım yapanlar yaşadı!

Türkiye'nin birçok bölgesi için bu kazanç gayet karlı gibi görünse de Gaziantep'teki yatırımcılar altından ziyade arsaya yöneldi. Son yıllarda ev ve arsa fiyatlarının hızla yükseldiği şehir bu anlamda yatırımcılarına ciddi paralar kazandırdı...

Şahap Kıvılcım: Gayrimenkul ve arsaya yatırım yapın!

Bursa'nın çok hızlı gelişen ve yakın gelecekte büyük yeniliklere gebe bir şehir olduğunu belirten Şahap Kıvılcım, "Şu anda en iyi yatırım arazi ve gayrimenkul" dedi.

Mersin'de Belçikalılar'ın turistik yatırımının geleceği belirsiz!

Mersinde aldıkları arsaya 30 milyon dolarlık yatırım planlayan Belçikalı Hanne Van Schelstraete, "Kıyı Kanunu ve Yönetmeliği"ndeki belirsizlikten dolayı mevcut arsalarına planladıkları turizm yatırımını gerçekleştiremiyor

arsaya yatırım Haberi

arsaya yatırım

Emlakjet platformundan arsa aramaları yüzde 60 oranında artış gösterdi. Emlakjet'te yaklaşık 400 bin satılık ve kiralık ilanlar yer alıyor. Emlakjet Üst Yöneticisi (CEO) Tolga İdikat, "Salgın döneminden sonra müstakil evlere talebin artması, gayrimenkuldeki arz eksiği ve hobi bahçelerinin yaygınlaşması ile arsa yatırımı gittikçe popülerleşti" diye ifade etti.

Emlakjet tarafından yapılan açıklamada, Emlakjet tarafından hazırlanan "Arsa Talebi" özel araştırma dosyasında satılık arsalardaki senelik oranlar incelendi. Değerlendirilmeye alınan sonuçlara göre Türkiye'de en çok arsaya yatırım yapılıyor.

Bu yılın ilk aylık arsa arama verilerine bakıldığında, 2021 senesi ortalamasına göre arsa aramaları yüzde 60 yükselişe geçti.

"Arsa yatırımı gittikçe popülerleşti"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emlakjet Üst Yöneticisi (CEO) Tolga İdikat, konuya ilişkin şunları kaydetti:

"2022 yılındaki ilk veriler aylık arsa arama verilerinin bir önceki yıl ortalamasına...