26 / 04 / 2024

Arşiv Türk Mutfağı

Arşiv Türk Mutfağı

Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

Türk dizilerinin yurt dışında değeri artıyor: Bölüm başına 100 bin dolar

Türk dizilerinin başarısı dünya pazarında da oldukça değerli bir konuma geldi. Eskiden 600 dolara ihraç edilen Türk dizileri için artık bölüm başına 100 bin dolar isteniyor. İşte detaylar...

Türk Hava Yolları 90 bin TL maaşla personel arıyor! 1000 personel alımı için elinizi çabuk tutun!

Türk Hava Yolları, iş arayan kişileri sevindirecek bir haber geldi. THY, 90 bin TL maaşla çalışacak pilot arıyor. İşte detaylar!

Türk mutfağının olmazsa olmazı 'soğan' fiyatları işte bu yüzden çıkıyormuş

Son zamanlarda yükselen soğan fiyatları ile alakalı Tarım Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Neredeyse soğansız yemeğin olmadığı Türk mutfağında yükselen  soğan fiyatlarının nedenini merak ediliyordu.

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K 3300 Mini Telve Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk kahvesi geleneğini yenilikçi bir anlayışla mutfaklara taşıyan Arçelik K 3300 Mini Telve, kısa sürede tadı köpüğü yerinde bir lezzet sunar. Peki, Arçelik K 3300 Mini Telve kaç fincan? Siyah Mini Telve kaç TL? İşte detaylar...

Kahve severler müjde! Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi indirime girdi! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi 3 kişilik kahve pişirme kapasitesiyle işlev görüyor. Peki Arçelik Türk kahve makinesi indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar.

Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimde! İşte Arçelik 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirimli ürün arayışında olanlar Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W Bakır İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi nerede ne kadara satılıyor? 

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler ve misafiri hiç eksik olmayanlar Arçelik, 6 fincanlık kapasiteye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Arçelik kahve makinesi özellikleri neler? İşte Telve Türk kahve makinesi 18 Şubat 2023 fiyat listesi.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dünyanın lider markası Arçelik tasarım ödüllü ileri teknolojiye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 fincanlık kapasiteye sahip kahve makinesi fiyatıyla da yüzünüzü güldürüyor. Peki bu tasarım ödüllü ürünü en ucuza nerden alabilirsiniz? Sizler için araştırdık. İşte telve

Türk şirketinden dev hamle! NATO'nun ihalesini aldı

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, Türk savunma sanayisinin yazılım alanındaki en önemli ihracat başarısında birini gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Arşiv Türk Mutfağı Haberi

Arşiv Türk Mutfağı
Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor. 


Ortaklar , Ümraniye'deki bir dükkanda karar kıldı. Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'nın işlettiği lokantanın yeni şubesi için el sıkışıldı.


Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan yeni lokantanın kirası 30 bin lira...