25 / 04 / 2024

artaş inşaat avrupa konutları kale

artaş inşaat avrupa konutları kale

Avrupa Konutları Kale projesi 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisten meydana geliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede 599 tane daire yer alıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatlar!

Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen Avrupa Konutları Kale ofis, dükkan ve konutlardan oluşuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatlar...

Avrupa Konutları Kale Ofisleri nerede?

Toplam 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Kale'nin ofis bloğu 26 Mayıs Salı günü satışa çıkacak. Peki Avrupa Konutları Kale Ofisleri nerede?

Artaş İnşaat 1 haftada 400 konut sattı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da hayata geçireceği 'Avrupa Konutları Kale' konut projesinde daireler hızla sahiplerini buluyor. İlk hafta içinde 400 konutun satıldığı projenin son daireleri de satışa sunuldu. Projedeki 2016'da teslim edilecek.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale'de dükkan ve ofislerde ön talep süreci başladı!

Dükkan ve ofislerde ön talep sürecinin başladığı Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale'de 52 ofis ve 30 ticari ünitenin yanı sıra 599 konut yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı konut fiyatları!

1 oda 1 salon'dan 4 oda 1 salona varan daire tipleriyle İstanbul Topkapı'da yükselen Avrupa Konutları Kale 52 ofis, 30 mağaza ve 599 daireden oluşuyor.

Artaş İnşaat erken teslimde öncü oldu!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, devam eden projelerdeki konutları yeni yılda da hızlı bir şekilde teslim etmeyi ve yeni projelere de aynı hızla başlamayı planladıklarını söyledi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale konut projesi toplamda 650 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık 599 adet daireden oluşuyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale ödeme planı!

Topkapı Avrupa Konutları Kale ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Avrupa Konutları Kale projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 800 bin liradan başlıyor...

Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale!

Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale fiyatları 800 bin TL'den başlıyor. 1+1 daire satışlarının tamamlandığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale satış ofisi!

Avrupa Konutları Kale satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Cevizlibağ E-5 yolu üzerinde hayata geçirilen projede konutlar, ofisler ve dükkanlar bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. 700 konuttan oluşması planlanan Avrupa Konutları Kale 100 bin metrekarelik inşaat alan üzerinde yayılıyor, projenin satışlarının Eylül 2013'te başlaması planlanıyor...

Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin liradan başlıyor. Ayrıntılar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyat!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlayarak değişiyor. Artaş İnşaat Topkapı projesinde yaklaşık 700 konut olacak...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Artaş İnşaat'tan tekzip!

Artaş İnşaat, “Kanal İstanbul güzergahından kimler arazi aldı?” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Artaş İnşaat'tan 'evde kal' çağrısına destek!

Koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinden sonra Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı “Evde kal” çağrısı yapan Artaş İnşaat, yayınladığı video ile tam destek verdi.

artaş inşaat avrupa konutları kale Haberi

artaş inşaat avrupa konutları kale

37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


1+1 dairelerin tamamı tükenirken diğer dairelerin satışları devam eden Avrupa Konutları Kale Konutları'nda yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel banka kredisiyle taksitlendirilme sağlanıyor. 


Avrupa Konutları Kale projesi 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisten meydana geliyor. Projede sauna, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları ve Türk hamamı gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Dükkan büyüklüklerinin 100 metrekare ile 1182 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede ofis alanları 236 metrekareden başlayıp, 1061 metrekareye kadar yükseliyor. 


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyatları!

Fiyat listesine göre Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 632 bin...