28 / 03 / 2024

Artaş İnşaat yeni projeler

Artaş İnşaat yeni projeler

İstanbul’da 5 projesi devam eden Artaş İnşaat 2017’de 5 yeni proje için daha düğmeye basacak. Yeni projelerinde 3 bini aşkın konut bulunacağını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “10 projede 2.8 milyon metrekare inşaat alanında çalışacağız." dedi.

İnşaat sektörü milyar dolarlık projelere imza atar hale geldi!

Artaş İnşaat Başkanı Süleyman Çetinsaya, 50 yıl önce 15-20 adetlik apartman yapan sektörün bugün milyar dolarlık projelere imza atar hale geldiğini söyledi.

Artaş İnşaat 3 yeni projeye hazırlanıyor!

Avrupa Konutları Kale'de yer alan ticari üniteler satışa çıktı. Artaş İnşaat'ın patronu Süleyman Çetinsaya, "Teslim tarihini Temmuz 2016'dan 3 ay erkene çektik" dedi.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Artaş İnşaat yeni projeler Haberi

Artaş İnşaat yeni projeler

ARTAŞ İnşaat 2017 yol haritasını çizdi.  5 gayrimenkul projesinde çalışmalara devam eden şirket 5 yeni proje daha hayata geçirecek. 10 projede 6 bin 631 konuta ulaşacaklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Süleyman Çetinsaya, “Mevcut projelerde çalışmalar sürerken 2017’de 3 bin 23 konut için inşa çalışmaları başlayacak.  2 milyon 825 bin metrekare inşaat alanda çalışacağız. Projelerin satılabilir alanı 1 milyon 530 bin metrekareyi bulacak. Bu yıl milletçe zor bir süreci geride bıraktık. Hain girişime rağmen Türkiye dinamiklerini korumaya devam etti. Çok hızlı bir toparlanma süreci yaşadık. Biz de hiç bir zaman şüphe ve tereddüte düşmedik. 2017 hız kazanacağımız ve büyüyeceğimiz bir yıl olacak” dedi. 


10 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Yeni projelerle birlik istihdama da katkı sağlayacaklarına dikkat çeken Çetinsaya, 6 bin çalışan...