25 / 04 / 2024

Artı Deneyim Danışmanlık

Artı Deneyim Danışmanlık

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirket Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Ufuk Kayador ve Sevgi Uyanık Artı Deneyim Danışmanlık şirketini kurdular!

Son olarak Dumankaya İnşaat, Pazarlama-Satış Direktörü ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapan Ufuk Kayador ve Dumankaya bünyesinde çeşitli yöneticilik pozisyonlarında çalışan Sevgi Uyanık Artı Deneyim Danışmanlık şirketini kurdular...

Pro Art Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Art Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümit Çakır tarafından kuruldu.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited  Başakşehir’de  30 bin TL sermaye bedeli  Onur Öztürk tarafından kuruldu.

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Öner tarafından kuruldu.

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Albakour ve Muhammed Husam Hüseyin ortaklığında kuruldu.

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Türkiye'deki Art Deco tarzının öncüsü Art Design, proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Artı Deneyim Danışmanlık artık Ankara’da!

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirket Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mazlum Kılıç ve Seracettin Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu.

Anka Group kentsel dönüşüm ve danışmanlık hizmeti veriyor!

76 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 bin 200 hissedar ile kentsel dönüşüm projelerine öncülük ederek bu konuda büyük deneyim kazanan Anka Group kentsel dönüşüm ve danışmanlık hizmeti veriyor...

Art Mekanik Tesisat Proje Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Mekanik Tesisat Proje Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Maviş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2. Kısım'da kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Artı Deneyim Danışmanlık Haberi

Artı Deneyim Danışmanlık

Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kurulan Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor. Bugüne kadar İstanbul’da, sektörün önde gelen gayrimenkul firmalarından; İş GYO, Nurol GYO, Özak GYO, Pera GYO,  Metal Yapı Konut, Yapı Merkezi gibi firmalar ile farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdürüp, gayrimenkul sektörüne yatırım yapmayı hedefleyen çok sayıda girişimci firmaya, sektöre girerken, doğru ve stratejik bir şekilde adım atabilmelerini sağlayacak tarzda danışmanlık hizmetleri vermekte olan Artı Deneyim firması, bu deneyimlerini artık başkentli gayrimenkul yatırımcıları ile de paylaşacak. 


Ankara gayrimenkul piyasasında artan iş potansiyeli sebebiyle bir süredir Ankara ile ilgilendiklerini belirten şirketin kurucu ortağı Ufuk Kayador, değişen ve gelişen piyasa koşulları çerçevesinde Ankaralı ve Ankara’da iş yapmak isteyen gayrimenkul firmalarına çözüm ortağı...