20 / 04 / 2024

Artı Deneyimden müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri

Artı Deneyimden müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri

İnşaat&Yatırım Dergisinin Şubat sayısında Artı Deneyim'in kurucuları Sevgi Uyanık ve Ufuk Kayador ile gayrimenkul sektörü hakkında röportaj yapıldı. Artı Deneyim'den müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri...

Seba Gacemer: Eskiden 15 kriterle müşteriyi tanımaya çalışırdık!

Tüketiciyle ilgili toplanan verilerde artış dikkat çekiyor. Büyük grup ve şirketler ulaştıkları veri büyüklüğü ve kişi sayısını hızla artırıyor. Sinpaş GYO CEO’su Seba Gacemer, “Eskiden 15 kriterle müşteriyi tanımaya çalışırken bugün ekranlar yetmiyor” eliyor." diyor..

Vakıf GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Doğuş GYO sermaye artırımını tescil etti!

Doğuş GYO, bedelsiz sermaye artırımına ilişkin tescil işlemini açıkladı. Karar, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Doğuş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı onaylandı!

Doğuş GYO'nun bedelsiz sermaye artırım başvurusu 9 Mayıs 2017 tarihinde onaylandı. Firma bu kararı KAP'a bildirdi.

Akiş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Diyarbakırlı müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı istiyor!

Diyarbakır’ın birçok ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalar yapılmadığı için vatandaşlar mağdur olmaya devam ederken müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı talep ediyor.

JP Morgan, FED'den 3 kez faiz artırımı bekliyor!

JP Morgan, Fed'in çok yakın zamanda bir faiz artırımı yapmaya hazırlandığını savunarak, JP Morgan'ın ABD baş ekonomisti Michael Feroli; "Fed'in bu yıl yapacağı faiz artırımı sayısına ilişkin tahminimizi 2'den 3'e çıkarıyoruz." dedi.

Janet Yellen: Faiz artırım ihtimali yüzde 50!

FED'in mart ayı toplantısında faiz artırımına gitme ihtimali, Başkan Trump'ın konuşması öncesinde yüzde 50'ye tırmandı.

Artıtech Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıtech Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin 200 TL sermaye ile bugün Vedat Erdem Özkul, Efe Can Bayrak ve Abdullah Eroğlu imzasıyla kuruldu.

ABD'li ekonomistler FED'den faiz artırımı beklemiyor!

Amerikalı ekonomistler, Fed'in faiz artırımı konusunda beklentilerini paylaştı. Bu arada Ocak ayı FOMC, oy kullanma hakkına sahip üyelerin rotasyon kuralı çerçevesinde değişecek olması nedeniyle özel önem taşıyor.

Merkez Bankası'ndan örtülü faiz artırımı!

Politika faizini artırmayan Merkez Bankası, likiditeyi kısarak, dövize yönelmeyi azaltmak istiyor. Merkez, geç likidite borç verme faizini yüzde 11’e yükselterek örtülü faiz artırımı gerçekleştirdi

Artı Deneyimden müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri Haberi

Artı Deneyimden müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri



Sizleri uzun yıllardır sektörden tanıyoruz ama kısaca kendiniz hakkında bilgi verebilir misiniz?


Ben Ufuk Kayador. Gayrimenkul sektörüne geçmeden önce uzun yıllar Otomotiv sektöründe hizmet verdim. Renault, Toyotasa, Hyundai, Mazda ve Skoda gibi otomotiv sektörünün önde gelen markalarında orta ve üst düzey yöneticilik yaptım. Bazılarının kuruluş aşamalarında bazılarının da ilgili departmanların kuruluş aşamasında çok yoğun çalışmalarda bulunduk.

Sonra 2014 yılında, bugün için gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Dumankaya’da toplamda 10 yıl kadar çalıştım. Pazarlama-Satış Direktörü ve zaman içinde oluşturulan İcra Kurulunda İcra Kurulu Üyesi olarak görevde bulundum. Dumankaya’nın markalaşma sürecinde çok ciddi anlamda çalışmaların içerisinde yer aldım. Dumankaya’da çalışmaya başladığım 2014 yılı aynı zamanda konut sektörünün en parlak dönemlerinin de başladığı yıllara denk geldi. Dumankaya gibi bir şirkette uzun yıllar çalışmaktan her...