28 / 03 / 2024

Artı Konsept Panorama

Artı Konsept Panorama

Toplam 40 daireden oluşan Artı Konsept Panorama'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. 

Erka Konsept ile Erkan Panorama'da teslim için geri sayım başladı!

Erka Yapı imzası ile hayata geçirilen Erka Konsept projesi Mayıs ve Erka Panorama projesi de Haziran'da teslim edilecek...

Tek-Art İnşaat Sefaköy'de yeni proje yapacak!

Tek-Art İnşaat, Sefaköy Halkalı Caddesi'nde yer alan 37 bin 338 metrekarelik arsası üzerinde konsept proje geliştirecek...

Artı Konsept Panorama'da 195 bin TL'ye 2+1!

Toplam 40 daireden oluşan Artı Konsept Panorama'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. 

Markalı gayrimenkule talep her geçen gün artıyor!

Son yıllarda markalı gayrimenkule talep giderek artıyor. Bölgeye göre konsept nitelikler barındıran ve proje sınıfında kategorilendirilebilecek donatılara sahip projeler markalı gayrimenkul olarak değerlendiriliyor.

Erka Konsept ve Erka Panorama'da satış oranları yüzde 35'i buldu!

Erka Yapı imzasıyla inşa edilen Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde yüzde 20 peşin, yüzde 69, 60 ay vade kampanyası devam ediyor. Projelerdeki satış oranı yüzde 35'i buldu.

Erka Konsept ve Erka Panorama'nın lansmanı 12 Ekim'de!

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Göl Panorama Evleri'nin imar planı 3. kez değiştirildi!

Göl Panorama Evleri'nin yükseldiği arazinin imar planları üçüncü kez değiştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hazırladığı yeni planda, Danıştay'ın kararını dikkate alarak yeşil ve sosyal donatı alanlarını artırdı.

Göl Panorama ihalesinde 27 ticari üniteye teklif geldi!

Göl Panorama projesinde 40 ticari ünite açık artırma yoluyla satışa sunuldu. 16 Nisan Cumartesi günü ihaleye çıkan ticari ünitelerden 27'sine 40 milyon 932 bin 203,39 TL (KDV Hariç) üzerinden teklif geldi.

Göl Panorama Evleri dükkan ihalesi!

Göl Panorama Evleri dükkan ihalesi 16 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 14:00'te yapılacak. 1.431 konutluk Göl Panorama Evleri'ndeki 40 adet dükkan açık artırma usulüyle ihale edilecek...

Göl Panorama cadde dükkanları açık artırma ihalesi 16 Nisan'da!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Göl Panorama Evleri 1.431 konut ve 40 ticari üniteden meydana geliyor. Göl Panorama cadde dükkanları 16 Nisan Cumartesi günü açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

Panorama Plus'ta 199 bin TL'ye!

İnşaat sektörünün öncü ve deneyimli markalarından olan Dimaş İnşaat, Eryaman’da hayatınıza artı atacak bir proje inşa ediyor. Panorama Plus, 199 binden başlayan 3+1 daire fiyatlarıyla kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Panorama Life’ta yaşam başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe ‘Bavulunu kap gel’ sloganına sahip Panorama Life, Koç Üniversitesi’ne komşu konumuyla üniversite öğrencisi ağırlıklı bir kitleye sahip olan bölge için tüm ihtiyaçları tek anahtarda barındıran bir konsept sunuyor...

Panorama Konsept 'te 450 bin liraya 4+1! Ağustos'ta teslim!

Panorama Konsept 'te fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, projede tripleks villalar bulunuyor...

Artı Konsept Panorama Haberi

Artı Konsept Panorama

Artı Konsept Panorama projesi 7 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. 15 ay sonra teslim edilmesi planlanan Artı Konsept Panorama projesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Projede daire satışları başladı. 

Toplam 40 daireden oluşan Artı Konsept Panorama'da fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Artı Konsept Yapı tarafından hayata geçirilen Artı Konsept Panorama projesi açık hava sineması, teras cafe, çocuk oyun parkı, masa tenisi ve fitness centerdan oluşan sosyal donatılara sahip. Proje İzmir Buca'da inşa ediliyor. 


Mansuroğlu Mahallesi 286/9 Sk. No:12/1A Bayraklı İZMİR
 

http://artikonseptyapi.com/projeler/panorama/
0 232 487 20 00
 

Pınar DOĞAN...