24 / 04 / 2024

artos insaat

artos insaat

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Meranis Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 210 bin TL'den başlayıp, 300 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Hamidiye Külliyesi inşaatında sona doğru!

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL, Üçkuyular’da yapımı devam eden Hamidiye Külliyesi insaatında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi..

Artos Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artos Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selim Kırmızıelmaoğlu, Naif Esen ve İlhan Özant ortaklığında kuruldu. 

Feyyaz Ünal: yüzde 35-40 oranındaki zam gerçek değil!

Izmır'de insaat firmaları ve çimento firmaları arasında gerilime neden olan fiyat artısı konusunda çimentocular ilk kez konustu. Batıçim'in Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, zam tartısmasında elestirileri rakamlarla açıkladı.

Eval İnsaat'tan Bahçeşehir'e 870 konutluk proje!

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatınmlan arasında öne çıkıyor.

İnsaat sektöründe yeşil çatılar tercih ediliyor!

Sanayi tesislerinden konutlara kadar geniş bir bina yelpazesinde kullanılabilen yeşil çatı sistemlerinin Türkiye'de daha çok büyük projelerde tercih ediliyor.

İttifak'tan Sağlıkkent'te son 145 daire!

İttifak insaat'ın, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Saglıkkent'te yasam başladı. Yeni ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için uygun fırsatlar sunan projede kalan 145 daire alıcılarını bekliyor.

Kütahya Emet Devlet Hastanesi 15 milyon 755 bin liraya mal olacak!

met İlçesinde yapılacak olan 60 yataklı yeni devlet hastanesi işini alan VERON DIS TICARET INSAAT A.S 16 Ocak 2014’te sözleşme imzalarken şantiye kurma çalışmalarını tamamlayarak hastane inşaatı işlemlerine başlıyor.

Emet Devlet Hastanesi 15 milyon 755 bin liraya mal olacak!

Emet İlçesinde yapılacak olan 60 yataklı yeni devlet hastanesi işini alan VERON DIS TICARET INSAAT A.S 16 Ocak 2014’te sözleşme imzalarken şantiye kurma çalışmalarını tamamlayarak hastane inşaatı işlemlerine başlıyor.

Home Aves Güneşli’de kiranla evini öde kampanyası!

Kavi Yapı, İstanbul Güneşli’de gerçekleştirdiği Home Aves projesinde yeni bir kampanya baslatti. Ocak ayi itibari ile teslimlerin basladigi Home Aves’te, insaat suresini beklemeden, bölgenin lansman fiyatlariyla daire sahibi olabiliyorsunuz

Meranis Park satılık daire!

Meranis Park satılık daire 110 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışı devam eden son 3 dairenin kaldığı proje Anadolu Yakası Pendik'te, Artos Group Meranis İnşaat tarafından konumlandırılıyor...

Pendik Meranis Park daire fiyatları!

Pendik Meranis Park daire fiyatları bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Pendik'te 3 blok olarak inşa edilen Meranis Park Evleri projesi Artos İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Pendik Meranis Park satılık daire!

Pendik Meranis Park satılık daire fiyatları 115 bin liradan başlayarak yükseliyor. Hemen teslim edilen Artos Grup Meranis Park Evleri Pendik'te son dairelerin satışları devam ediyor...

Meranis Park Pendik fiyat!

Artos Grup projesi Meranis Park Pendik fiyat bilgisi kapsamında 3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 225 bin TL ile 315 bin TL arasında farklılık gösteriyor

artos insaat Haberi

artos insaat

3 bin 200 metrekare alan üzerinde yer alan Meranis Park Evleri'ndeki konut tipleri, 1+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlandı. Projede yer alan konutların alanları 82 metrekare işe 240 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul Pendik'te inşa edilen Pendik Meranis Park, Artos Grup imzası ile hayata geçirildi. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.



4 katlı 3 bloktan oluşan Meranis Park Pendik'in sosyal donatı alanları arasında;  yeşil alanlar, 24 saat güvenlik hizmeti, 86 araçlık kapalı otopark ve çok amaçlı spor alanları yer alıyor. Projede yaşam başladı.


Toplam 86 daireden meydana gelen Pendik Meranis Park Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projede,  82 metrekare 1+1 konutlar 123 bin TL, 84 metrekare 1+1 konutlar 126...