26 / 04 / 2024

Artvin Hopa

Artvin Hopa

Ağustos 2013' te teslimine başlanan ve İş GYO ' nun imzasını taşıyan bir sayfiye projesi olan Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde son konutlar ev sahiplerini bekliyor...

Çınarlı Bahçe’de ayrıcalıklı yaşam için son fırsatlar! Peşinde yüzde 4,5 indirim!

Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde son konutlar şanslı ev sahiplerini bekliyor. Çınarlı Bahçe Tuzla konforlu, güvenli, kaliteli yaşamın yanı sıra doğru bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Tuzla Çınarlı Bahçe Evleri'nde 265 bin TL'ye 2+1!

Çınarlı Bahçe'ye çok yakın mesafede olması planlanan Marmaray Projesi-Tuzla İstasyonu, bölgeyi ulaşım açısından daha da cazip hale getirecek.

Tuzla Çınarlı Bahçe Evleri'nde 265 bin TL'ye 2+1!

Çınarlı Bahçe'ye çok yakın mesafede olması planlanan Marmaray Projesi-Tuzla İstasyonu, bölgeyi ulaşım açısından daha da cazip hale getirecek.

Tuzla Çınarlı Bahçe Konutları'nda 352 bin TL'ye 3+1!

Proje kapsamında fark yaratan bir diğer unsur da site içinde yer alacak Çınarlı Bahçe Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Anaokulu olarak öne çıkıyor

Tuzla Çınarlı Bahçe Evleri'nde 265 bin TL'ye 2+1!

Çınarlı Bahçe'ye çok yakın mesafede olması planlanan Marmaray Projesi-Tuzla İstasyonu, bölgeyi ulaşım açısından daha da cazip hale getirecek.

çınarlı Bahçe Tuzla"da 2 ayda 306 konut satıldı! 180 bin TL'ye!

476 ünitelik konut projesi çınarlı Bahçe Tuzla"nın temel atma töreni 27 Aralık 2011 tarihinde Tuzla"da gerçekleşti

Hopa'ya yeni stadyum yapılması önerisi mecliste!

Artvin'in Hopa ilçesine yeni bir stadyum yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin Cankurtaran Tüneli yıl sonunda açılacak!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasına inşa edilen Cankurtaran Tüneli, Türkiye'nin en uzun ikinci çift tüplü tüneli olacak. Tüneli yıl sonunda açılacak.

Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli ne zaman açılacak?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yazılı önergesi ile Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik'e Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli'nin açılış tarihini sordu..

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Cankurtaran Tünelinin inşaat sorunu TBMM gündeminde!

Artvin Hopa Dağı (Cankurtaran) tünelinin taahhüt edilen süre zarfında tamamlanamaması ve inşaatta yaşanan aksaklıklar için Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi..

Hopa'da istinat duvarı çöktü: 1 kişi öldü!

Artvin'in Hopa ilçesinde, istinat duvarı yapımı sırasında meydana gelen çökme sonucu bir işçi hayatını kaybetti.

Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli TBMM gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli'nin yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Artvin Hopa'nın ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Hopa ilçesine bağlı bir köyün sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Artvin Hopa'da 11.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Hopa Satış Memurluğu, Artvin İli, Hopa İlçesi Sundura Mahallesinde bulunan tarla vasıflı 2 arsayı satışa çıkardı. 10 Ekim Pazartesi günü ihale edilecek taşınmazların toplam bedeli 11 milyon 945 bin 979 TL olarak belirlendi.

Artvin Hopa Devlet Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

İyileştirme ve düzeltme işlemleri tamamlanan Artvin Hopa Devlet Hastanesi'nin hizmet vermeye hazır hale geldi. Hastane yeni binasına taşınacak.

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınıyor!

2012 yılında başlanan yeni Artvin Hopa Devlet Hastanesi binasının 2015 Eylül ayında taşınması kararı alınmıştı. Hopa Belediyesinin destekleri ile hastane önüne asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı.

Rize-Artvin Havalimanı 2016 yatırım programına teklif edildi!

Ak Parti Rize Milletvekili HASAN Karal, Rize-Artvin Hava Limanı’nın Kalkınma Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırım programına alınması için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca 750 Milyon TL’lik proje teklifinde bulunulduğunu açıkladı.

Artvin İl Özel İdaresi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda Ocak ayı İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 12 gündem maddesini ele alarak karara bağladı.

Artvin Hopa Haberi

Artvin Hopa

Ağustos 2013'te teslimine başlanan ve İş GYO'nun imzasını taşıyan bir sayfiye projesi olan Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde son konutlar ev sahiplerini bekliyor. Çınarlı Bahçe Tuzla. E-5 Karayoluna ve yeni yapılacak Tuzla Marina projesine yaklaşık 3 kilometre. Marmaray Tuzla îstasyonu'na ise 300 metre mesafede konumlanıyor.

Özel ödeme seçenekleri 


Çınarlı Bahçe'de sınırlı sayıdaki daire seçenekleri için projeye özel ödeme seçenekleriyle vade farksız taksit ve indirim olanakları sunuluyor. Toplam daire bedelinin yüzde 50 ve üzerindeki kısmının peşin ödenmesi halinde yüzde 2.5 oranında indirim uygulanıyor, kalan tutar ise yıl sonuna kadar vade farksız olarak 5 eşit taksitle ödenebiliyor. 

Daire bedelinin tamamının peşin ödenmesi halinde ise indirim oranı yüzde 4.5 seviyelerine çıkıyor. 


Posta...