25 / 04 / 2024

artvin yol yenileme çalışmaları

artvin yol yenileme çalışmaları

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Artvin Arhavi'de yüksek kat tepkisi!

Artvin'in Arhavi ilçesinde Danıştay tarafından iptal edilen yüksek katlı binalara izin veren 'İmar Planı' yeniden hazırlandı. 7 kata kadar bina yapımı izni tepkilere yol açtı.

Yusufeli Demirkent köyünün yol ihtiyacı mecliste!

Yusufeli ilçesi Demirkent köyünün yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

artvin yol yenileme çalışmaları Haberi

artvin yol yenileme çalışmaları


Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nın diğer şeridinde tekrar başlatılan çalışmalarda çukurlaşmış ve engebeler oluşmuş kilit taşlarının tamamen sökülüp, yerine yenisinin dizilmesi planlanıyor.


Önceki görünümüne nazaran daha estetik bir görünüm ile şekil alacak olan bölge vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Modern şehircilik anlayışının benimsenmesiyle birlikte yürütülen çalışmalar, diğer cadde ve sokaklarda da devam edecek.



Arhavi...