19 / 04 / 2024

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı

Artvin Yusufeli Barajının tamamlanmamış olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin Yusufeli Barajı'nda inşaat sürüyor!

Yusufeli ilçesinde inşaatına 2013'te başlanan Artvin Yusufeli Barajı'nda inşaat sürüyor.

Artvin Yusufeli Barajı 270 metre yüksekliğe sahip olacak!

Artvin’de inşa edilen Yusufeli Barajı tamamlandığında yüksekliği 270 metre olacak. Baraj, yüksekliğiyle Türkiye’nin en uzun gökdelenlerini bile geride bırakacak.Yusufeli Barajı’nda gövde yapımı için 2,9 milyon metreküp beton kullanılacak.

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Türkiye'nin dev projeleri peş peşe hizmete alınıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'ndan sonra Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu'nun 70 kilometrelik kısmının bu hafta içinde hizmete alınması hedefleniyor.

Türkiye'nin en yeni ilçesi 150 yılda 7. kez taşınıyor! İşte ilginç olayın detayları

Artvin’de Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı suları altında kalacak olan ilçenin taşınacağı yeni yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor. 2 bin 654 hak sahibiyle Türkiye'nin en büyük iskan projesinde taşınma işlemi aylar sürecek.

Yusufeli Afet Konutları Nisan'da teslim edilecek!

Artvin Yusufeli'nde geçen sene çıkan yangında 41 ev, 1 konak, 1 iş yeri, 64 ahır ve 2 misafirhane zarar görmüştü. TOKİ tarafından yenileri inşa edilen proje de çalışmalar devam ediyor.

Artvin Yusufeli'nde 2 bin 698 konutun inşaatı tamamlandı!

7'nci kez taşınmaya hazırlanan Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 698 konutun yapımı tamamlandı. 

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekildi!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri yeni konutlarına 2 ay sonra taşınacak.

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekiliyor!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim ediliyor. Hak sahipleri söz konusu konutlara 2 ay sonra taşınacak.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Yusufeli ilçesinin taşınma tarihi belli oldu!

Artvin Yusufeli ilçesi, Yansıtıcılar mevkiisinde yer alan 150 hektarlık alanda 3 bölgede tekrar yapılıyor. Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, taşınmaların Eylül ya da Ekim ayında başlayacağına dikkat çekti.

Yusufeli Barajı'nda geri sayım başladı!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde 6,5 yıldır inşaatı devam eden 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı’nda son metreküp beton dökme işlemi gerçekleşti.

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı Haberi

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Yusufeli Barajının tamamlanmamış olmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''26 Şubat 2013 tarihinde AKP Grup toplantısında Başkan Recep Tayyip Erdoğan Yusufeli Barajı temel atma törenini ifade etmek için dönemin birçok Bakanı, İBB Başkanı, Milletvekili ve tören için hazırca bulunanlarla canlı bağlantı yapmış, bağlantı da tarih üzerinden pazarlık yapmıştı. Yusufeli Barajı ihalesini alan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı mevcut TFF Başkanı iş insanı Nihat Özdemir dönemin Başbakanı Erdoğan'a barajın 29 Mayıs 2018 tarihinde açılacağının sözünü canlı yayında vermiş, hatta ilgili yayında tarih bir yana saat bile verilmişti. Ancak verilen sözler ne yazık ki tutulmamış, bugün itibari ile açılış yapılması gereken tarih üzerinden 1...