26 / 04 / 2024

artvin yusufeli son durum

artvin yusufeli son durum

6 kez yerleşim yeri değiştirilen ve 7'nci kez taşınmaya hazırlanan Artvin Yusufeli'nin yeni yerleşim projesinde sona gelindi.

Artvin Yusufeli'de yeni bölgenin yüzde 72'si tamam!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerin altyapı çalışmalarında yüzde 72 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Artvin Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri planı hazır!

Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yerinin similasyon görüntüleri kamuoyu ile paylaşıldı. Similasyon görüntülerinde ilçede kurulacak resmi ve özel kuruluşlar, camiler ve okullar ile park bahçeler yer aldı.

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Artvin projesi için yeni tarih açıklandı! Yusufeli'ye 106 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin projesi 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ Artvin projesi yarın ihaleye çıkıyor! Yusufeli'ne tam 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alıyor.

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor!

TOKİ Artvin projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor... Bu konutları sakın kaçırmayın...

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Sadece o ilçeye 197 yeni konut geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin projesinin ihalesini 23 Ocak 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Yusufeli Afet Konutları Nisan'da teslim edilecek!

Artvin Yusufeli'nde geçen sene çıkan yangında 41 ev, 1 konak, 1 iş yeri, 64 ahır ve 2 misafirhane zarar görmüştü. TOKİ tarafından yenileri inşa edilen proje de çalışmalar devam ediyor.

Artvin'de yanan evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. 

Artvin Yusufeli'nde 2 bin 698 konutun inşaatı tamamlandı!

7'nci kez taşınmaya hazırlanan Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 698 konutun yapımı tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekildi!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri yeni konutlarına 2 ay sonra taşınacak.

artvin yusufeli son durum Haberi

artvin yusufeli son durum

150 yıllık tarihinde 6 kez yerleşim yeri değiştirilen ve 7'nci kez taşınmaya hazırlanan Artvin Yusufeli, Yansıtıcılar Mevki'nde 150 hektarlık alanda 3 bölgede yeniden inşa ediliyor. Yeni yerleşim alanına bin 638 konut yapılacak ve bin 600 yetişmiş ağaç, 16 bin adet çalı türü peyzaj bitkisi ekilecek. Bölgede, 100 dönümlük alan tarımsal alan yer alacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre, yeni yerleşim yeri inşaatlarının sürdüğü ilçede 2'nci bölgede ise kaymakamlık, kamu binaları ve merkez cami inşası devam ediyor. Bu bölgede toplam 238 iş yeri hayata geçirilecek. Yeni yerleşim yeri için başlatılan alt yapı çalışmalarında ise sona gelindi. Yusufeli ilçe merkezi inşaatların tamamlanmasının ardından gelecek yıldan itibaren Yansıtıcılar mevkine taşınmaya başlanacak.

5 bin konut su altına gömülecek

Artvin ilçe merkezinde ile 4 köyün sular altında...