26 / 04 / 2024

aryom inşaat konut projesi

aryom inşaat konut projesi

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Aryom İnşaat 3 yılda 500 milyonluk yatırım yapacak!

2017’de hedeflediklerinin üstünde bir başarı yakaladıklarını dile getiren Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Günday, “2018’de 100 milyonluk yatırım yapacağız” diyerek açıklamalarda bulundu. 

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor!

ABD’nin tatil kenti Miami Türk yatırımcısı ve vatandaşları için yatırım merkezi oldu. Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Metal Yapı Konut'tan inşaat malzemesi tedarik anlaşması!

Metal Yapı Konut, Karmen Yapı Anonim Şirketi, Zincir Yapı Anonim Şirketi ve Naturel Wood Ahşap Anonim Şirketi ile inşaat malzemesi temini konusunda tedarik anlaşmaları imzaladı.

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

5. İnşaat ve Konut Konferansı bugün!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri bugün başlayacak olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya gelecek. Bu yıl 5. senesi olan konferansta inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017'deki durumu değerlendirilecek.

Sektör temsilcileri İnşaat ve Konut Konferansı'nda buluşacak!

İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. 24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek konferans sektörün pek çok paydaşını buluşturacak.

aryom inşaat konut projesi Haberi

aryom inşaat konut projesi

İzmir’de yer alan Aryom Koru 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sign of the City Awards’da ‘En İyi Konut’ ödülünü almaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Aryom Koru’yu Türkiye’nin en iyi konut projesi seçen ve gayrimenkul dünyasının profesyonel ve akademik öncü isimlerinden oluşan değerli jüri üyelerine teşekkür etti.


HAVALİMANINA 10 DAKİKA

Mustafa Günday, “Çatalkaya Korusu’nun eteklerinde, çam ve dağ kekiği kokulu, beş yıldızlı otel konforunda, eşi benzeri olmayan sosyal donatılar ve ezber bozan konutlardan oluşan Aryom Koru’da, 2+1,3+1,4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı koru manzaralı yeni nesil evler yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa wellness merkezi,...