26 / 04 / 2024

Aryom Koru 2. etap fiyat

Aryom Koru 2. etap fiyat

Satışların devam ettiği Aryom Koru projesinde 370 adet daire bulunuyor. Projede ilk etap teslimleri bu ay itibari ile yapılacak...

Aryom Koru'nun ikinci etabında örnek daire hazırlandı!

Aryom Koru’nun ilk etabından sonra merakla beklenen ikinci etabında da örnek daire hazırlandı. 

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı! 

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı. Peki Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru projesindeki geliri ne kadar oldu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Aryom Koru’nun birinci etabı tamamlandı!

Türkiye’nin 'En İyi Konut Projesi' ödülüne sahip Aryom Koru’da birinci etabın bitmesiyle konut sahipleri için huzurlu ve konforlu bir yaşam başlıyor.

Aryom Koru'da daire almanın tam zamanı!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Aryom Koru'da satın alacağınız daireyi bitmiş haliyle gezip görüp en iyi koşullarla sahip olabilirsiniz...

Eston Şehir Koru villa fiyatları!

Eston Şehir Koru'daki villalara yüzde 10 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabiliyor. Eston Şehir Koru villa fiyatları 2 milyon 919 bin TL'den başlıyor. 

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla!

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut seçeneği bulunuyor.

Aryom Koru yılbaşı kampanyası!

Aryom Koru yılbaşı kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje İzmir Gaziemir'de inşa ediliyor.

Aryom Koru fiyat!

Satışların devam ettiği Aryom Koru projesinde 370 adet daire bulunuyor. Projede ilk etap teslimleri bu ay itibari ile yapılacak...

Aryom Koru'da yılın son fırsatı!

Aryom Koru projesinde yılın son fırsatı kampanyası başladı. İşte Aryom Koru projesi ile ilgili detaylar...

Kuzeyşehir Koru'da sadece 5 bin TL taksitle 2+1!

Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da lansman dönemine özel kampanya başladı. Kampanyanın reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi kullanıldı. İşte o reklam filmi...

Eston Şehir Koru'da 2. faz satışları başladı!

İnşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol, Eston Şehir Koru projesinde, dövizdeki dalgalanma ve ekonomideki zorlu döneme karşın birinci fazdaki satışları tamamlanma aşamasına getirdi.

Eston Şehir Koru ödeme bilgisi!

Eston Şehir Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı tarafından inşa edilen projede 2+1’den 5,5+1’e kadar uzanan konut tipleri sunuluyor.

Aryom Koru 2. etap fiyat Haberi

Aryom Koru 2. etap fiyat

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen Aryom Koru projesinde satışlar devam ediyor. Aryom İnşaat imzası ile inşa edilen proje 2 etap olarak planlandı. Projede teslimler, satışlar ve inşaat çalışmaları etap etap olarak yapılıyor.

Aryom Koru projesinde satışa sunulan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 370 adet daire bulunuyor.

Aryom Koru fiyat

Aryom Koru'da 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 479 bin TL'den başlıyor. Fiyatlar dairelerin büyüklükleri ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 1. etap teslimleri bu ay (Aralık 2018), 2. etap teslimleri ise 2019 yılının Haziran ayında yapılacak.

İzmir Aryom Koru projesinden ev almak isteyenler hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapabiliyor. Projede yüze...