25 / 04 / 2024

Arzu Çerkezoğlu disk

Arzu Çerkezoğlu disk

Arzu Çerkezoğlu, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’a, “24 saat o işçilerin yaşadığı koşularda, yattığı yerde yatsın, yemek yesin, tuvalete gitsin, banyo yapsın gerçek tablonun ne olduğunu kendileri de görür” dedi.

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

DİSK başkanı Çerkezoğlu'ndan asgari ücret çağrısı! En az 13 bin 200 lira olmalı demişti, şimdi de bunu açıkladı!

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Türkiye'deki yüksek enflasyonun asgari ücreti etkilediğini belirterek gerçek enflasyona göre adil bir ücret talep etti. İşte ayrıntılar...

DİSK'ten asgari ücret değerlendirmesi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesabı...

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin alım gücünün olağanüstü düştüğünün altını çizerek, asgari ücret değerlendirmesi yaptı.

Asgari ücretle ilgili çok önemli açıklama: "Yılda 4 kez zam..."

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacağına yönelik iddiaların ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi.

DİSK: Asgari ücret net 3 bin 800 lira olmalı!

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 2021 yılı asgari ücretinin net 3 bin 800 bin lira olmalı dedi.

Mollas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mollas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Mollaahmetoğlu ve Attila Mollaahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şişli'deki asansör kazasının davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazası sonrası inşaatın yapıldığı alana gelerek yasalara aykırı davrandığı iddiasıyla yargılanan DİSK Genel Sekreteri Çerkezoğlu'nun beraatine hükmedildi.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri 30 Eylül'de açılıyor!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılış töreninin 30 Eylül'de gerçekleştirileceğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’u Türkiye ve Dünya’ya mâl olacak yeni futbolcuların adresi yapmayı arzu ettik" dedi

'İş güvenliği tek kişiye bırakılmamalı'

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Serdar Şardan ve DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, iş güvenliği paketini yorumladı. Serdar Şardan, ödül-cezayı modelini takdirle karşıladıklarını söyledi.

Arzu Çerkezoğlu Torun Center’da çalışan işçilerin sorunlarını dinledi!

Arzu Çerkezoğlu, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’a, “24 saat o işçilerin yaşadığı koşularda, yattığı yerde yatsın, yemek yesin, tuvalete gitsin, banyo yapsın gerçek tablonun ne olduğunu kendileri de görür” dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Türkiye perakende sektörü 310 milyar dolarlık potansiyele sahip!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "e-ticaret alanında yan sektörleri de geliştirmekle beraber yeni girişimciler ve yeni iş kollarının şehrimizde açılmasını arzu ediyoruz" dedi.

Arzu Çerkezoğlu disk Haberi

Arzu Çerkezoğlu disk


DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, 10 işçinin ölümünün ardından girdiği Torun Center’da çalışan işçilerin sorunlarını dinledi ve kaldığı yerleri dolaştı. İşçilerin kaldıkları yerleri toplama kamplarına benzeten Arzu Çerkezoğlu, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’a, “24 saat o işçilerin yaşadığı koşularda, yattığı yerde yatsın, yemek yesin, tuvalete gitsin, banyo yapsın gerçek tablonun ne olduğunu kendileri de görür” dedi.


İNSANIN YAŞAMASI MÜMKÜN DEĞİL

“Milyon dolarlık residansın otoparkı olarak tasarlanmış, yerin 4 kat altında bir alanda üstü basık, havalandırması olmayan, penceresi olmayan bir yerde, 1500 tane inşaat işçi yaşıyor. Yaşam alanları son derece sağlıksız, penceresi olmayan ışık olmayan, havalandırması olmayan alanda insanın yaşaması mümkün değil. Bir sağlıkçı olarak bunu söylüyorum.”


KOCAMAN FARELER VARDI

“Temizlik denilen bir şey söz konusu değil. Battaniyelerin üzerinde yatıyorlar. Yatakhaneler aynı...