23 / 04 / 2024

Arzu Karagöz Akşan Yapı

Arzu Karagöz Akşan Yapı

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

Arzu Karagöz Akşan Yapı'dan ayrılıyor!

Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görev yapan Arzu Karagöz Akşan Yapı ile bugün itibariyle yollarını ayırmaya karar verdi. Arzu Karagöz Akşan Yapı 2.5 senedir çalışıyordu.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Altınbaş'tan yarım tur yüzüklere anında yüzde 35 indirim! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta yarım tur yüzük yüzde 35 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Altınbaş'ta yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 Altınbaş yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Halkbank'tan müjde! Bir sözünüze anında 1.000 TL! Bu fırsat kaçmaz!

Halkbank'tan dev kampanya duyurusu geldi! Bir sözünüz ile anında 1.000 TL sahibi olabilirsiniz. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

Dolar paraşütsüz çakıldı! Bozdurmayanlar gidip evdeki komidinin ucuna kafasını vuruyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ekonomi politikaları çerçevesinde bu akşamdan itibaren bir dizi adımlar atılacağını duyurdu. Bu haberin ardından dolar paraşütsüz çakıldı.

Teknosa'da Anneler Günü'ne özel akıllı telefonlar 1999 TL'den başlıyor! Samsung, Xiaomi... 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir kampanya geldi! Teknosa'dan sayısız akıllı telefonu 1999 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa çıkardı! Peki, Teknosa'da Anneler Günü'ne özel akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Arzu Karagöz Akşan Yapı Haberi

Arzu Karagöz Akşan Yapı

Arzu Karagöz kimdir?

Arzu Karagöz, 27 Haziran 1960, İstanbul doğumlu. Arzu Karagöz, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi’nden 1982’de mezun oldu.


Arzu Karagöz, lisansüstü eğitimin aynı fakültenin Deprem Bölümü’nde 1983’te yaptı.


Arzu Karagöz, 2011 yılında; 2007 yılından beri sürdürdüğü Başarır İnşaat Yapı’daki Pazarlama Danışmanlığı görevinden sonra Pazarlama Müdürü olarak Akşan Yapı’ya geçmişti.


2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten Arzu Karagöz Akşan Yapı ile 10 Eylül 2013 itibariyle yollarını ayırmaya karar verdi. Arzu Karagöz 'ün nerede çalışacağı henüz belli değil.



Arzu Karagöz, Taksim Rotary ve Hillside'a üye.




Arzu Karagöz Akşan Yapı'dan ayrılıyor!
Akşan Yapı, Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde yerini...