25 / 04 / 2024

arzu yükçe

arzu yükçe

Bankaların test ettiği ve geri dönüşlerde sıkıntı yaratmayacak Mortgage kredilerinde faizlerde indirim olması bekleniyor...

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

TOKİ'den Konya Ahırlı ve Yalıhüyük'e 180 daire!

TOKİ tarafından Konya'nın Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde toplam 180 daireden oluşacak 2 yeni proje hayata geçirilecek.

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e örnek proje!

İstanbul Maltepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin çarpık yapılaşma sorunu yaşayan Başıbüyük bölgesi yeni bir çehreye kavuşacak. TOKİ, İstanbul Maltepe'de belediye işbirliğiyle yürütülen proje ile 1 milyon metrekarelik alanı (100 hektar) dönüştürecek.

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e 305 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'un Maltepe ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Bu kapsamda TOKİ Başıbüyük Mahallesi'ne 305 yeni konut inşa edecek.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Konya Hüyük'e 4,8 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük İlçesi’nde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

Manisa Gökçeören'in 40 yıllık altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nin yenilenecek olan 40 yıllık altyapısı için proje çalışmalarına başladı.

Mehmet Çerçi, Büyükşehir'e sert çıktı!

Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi’nde 20 yıldır tinercilerin yuvası haline gelen alanda yapacağı projeyi Büyükşehir Meclisi’nin gerekçe göstermeksizin reddetmesine sert çıktı. Başkan Çerçi, konuyu İçişleri Bakanlığı ve yargıya taşıyacaklarını duyurdu.

TOKİ Konya Hüyük'e 88 konut yaptıracak!

TOKİ Konya İli, Hüyük İlçesi, Hüyük Mahallesi 88 adet konut ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 1 Kasım'da yapılacak.

Bursa Eğerce'ye büyükşehir eli değdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Mudanya’nın Eğerce bölgesi de sahilinden denizin temizliğine, aydınlatmadan yürüyüş yollarına kadar kaliteli hizmetle buluştu.

Büyükşehir Yasası ilçe belediyelerini zor durumda bıraktı!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Büyükşehir Yasası'nın ilçe belediyelerini mali ve idari anlamda zor durumda bıraktığını savundu.

arzu yükçe Haberi

arzu yükçe
2013 yılında 1 milyondan fazla konutun el değiştirmesi bekleniyor. Emlak sektöründe taşların yerine oturduğunu söyleyen gayrimenkul danışmanı Arzu Yükçe, İstanbul, Ankara ve İzmir'de konut patlaması yaşanacağını belitti.  Mortgage kredi faizlerinin de düşeceğini söyleyen Yükçe; "Bankalar Mortgage kredisini test ediyor ve geri dönüşlerde sıkıntı yaşanmıyor. Türkiye bu sistemi ilk kez test etti. Bu aşama uzu sürse de başarılı oldu. Bu yıl bankaların Mortgage kredilerinde indirime gitmesini bekliyoruz."...