27 / 04 / 2024

Aş Yapı iletişim

Aş Yapı iletişim

Aş Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Canip Abbasoğlu ve Maksut Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Ispartakule iletişim!

Sur Yapı Ispartakule iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Sur Yapı Ispartakule projesinde 327 konut inşa edecek...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Zermeram Kozağaç iletişim!

Zermeram Kozağaç iletişim için satış ofisiyle 444 73 42 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Aş Yapı iletişim Haberi

Aş Yapı iletişim

Aş Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Canip Abbasoğlu ve Maksut Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Aş Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel her türlü inşaat taahhütve montaj işlerini yapmak.Her türlü inşaat işlerini yapmak için kendi hesabına veya özel ve tüzel kişiler namına arsalar temin etmek bu arsaları parselleyip pazarlamak kat karşılığı inşaat yapmak yaptırmak kiraya vermek kiralamak gayrimenkullerin alım satımı parselasyon ve imar işlerini yapmak bu gayrimenkuller üzerinde şahsi ve ayni haklar tesis etmek toptan veya bölüm olarak satmak kiralamak ve kiraya vermek konusu ile ilgili emlak büroları açmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Ferhatpaşa Mah.Göçmenler Sok. No.12 A...