23 / 04 / 2024

asaf iş ortaklığı 3. İstanbul projesi

asaf iş ortaklığı 3. İstanbul projesi

116 bin metrekare alanda hayata geçirilen Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul teslim tarihi...

Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul'la Başakşehir Futbol Kulübü’ne sponsor oldu!

ASAF İş Ortaklığı, ilk projesi 3. İSTANBUL ile Başakşehir Futbol Kulübü’ne forma ve stadyum sponsoru oldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulki Çiftçi, İsmail Karabulak ve Salih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aslan ve Rasim Kişi ortaklığında kuruldu.

Emlakjet ve Octovan'dan yeni iş birliği!

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdürrezzak Yakişi ve Semra Yakişi ortaklığında kuruldu.

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Agit Saydun, Serdar  Çakıcı ve Serhat  Çifçi ortaklığında kuruldu. 

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Yılmaz ve Deniz Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakuş tarafından kuruldu.

Metropol İstanbul AVM'yi Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı aldı!

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul AVM Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı'na 1 milyar 361 milyon 898 bin TL bedelle satıldı. Böylece Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu.

ASAF İş Ortaklığı yeni projelere odaklandı!

Al Zamil, Seha Yapı,Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor. 

asaf iş ortaklığı 3. İstanbul projesi Haberi

asaf iş ortaklığı 3. İstanbul projesi


116 bin metrekare alanda hayata geçirilen Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul projesi Asaf İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan 3. İstanbul projesi 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor.


Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1 'lerin satışları sürüyor. Projede 5+1 daireler daha sonra satışa açılacak. 3. İstanbul Evleri'nde daire büyüklükleri 105 ila 254 metrekare arasında değişiyor.


3. İstanbul Asaf İş Ortaklığı fiyat listesi 2017!


2+1 daireler 478 bin TL'den 

3+1 daireler 701 bin TL'den 

4+1 daireler 891 bin TL'den başlıyor.


Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul teslim tarihi!


Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul teslim tarihi 2019 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 


Adres: Hürriyet Bulvarı Oyak Kent Yanı Başakşehir Mahallesi


Tel: 0212 405 50 50

Web : http://www.ucuncuistanbul.com

Pınar...