20 / 04 / 2024

asansör bakımı naısl yapılmalı

asansör bakımı naısl yapılmalı

Siverek Belediyesi her yıl onlarca insanın yaralanmasına, hatta ölmesine sebep olan asansör kazalarını en aza indirgemek için vatandaşlara yılda bir defa asansörlerin muayenesinin yaptırılması duyurusunda bulundu.

Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok kişinin geçimine katkı sağlayan evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı. İşte hesaplara yatırılacak olan o paralar...

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi: Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulamaları eylül ayına girilmesiyle birlikte gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Müjdeli haber geldi! Evde bakım, engelli ve yaşlı aylığına dev zam! İşte yeni rakamlar

Memur maaşlarının 2024 yılı zam oranları belirlendi. Hakem heyetinin son kararına göre zam oranları 2024 yılı için 15+10, 2025 için yüzde 6+5 olarak kararlaştırıldı. Buna göre Evde bakım, engelli ve yaşlı aylığının da bu oranlara göre artırılması bekleniyor. Peki evde bakım parası kaç lira olacak? E

Giriş katta oturanlar asansör giderlerini ödemek zorunda mı? 

Zemin katta oturan kişiler, asansör kullanmadıklarını belirtse de genel olarak asansör gideri ödemelerinden kaçınamıyorlar. Fakat bu durum binanın yönetim planlarına göre değişebiliyor. Peki zemin katta oturan kişiler asansör giderlerini ödemek zorunda mı? Asansör giderlerinden muaf tutulur mu?

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat! Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek! Mutlaka alın!

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat... Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek... Mutlaka alın...

Evde bakım maaşları Temmuz 2023 zammında son dakika! Zamlı ve yeni evde bakım maaşları yatırıldı mı?

Evde bakım maaşları Temmuz 2023 zammında son dakika! Zamlı ve yeni evde bakım maaşları yatırıldı mı? Hemen yeni ve zamlı Temmuz 2023 maaşlarına bakın...

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Sosyal destek alanlar dikkat! 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam var mı? Hangi destek kaç lira? 

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal destekler son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam geldi mi? Hangi destek kaç lira? 

Hanımlar dikkat! Temizlik ve cilt bakım ürünlerine çılgın indirimler geldi!

Türkiye'de en çok rağbet edilen perakende marketlerden BİM 2 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Temizlik, makyaj ve cilt bakım ürünlerinde indirime giden BİM, Mayıs ayına bomba gibi giriş yapmak istiyor. İşte 2 Mayıs indirimli ürünler listesi.

19 Şubat evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarına baksın! Başvuran tam bu kadar alıyor! İl il liste...

Evde bakım maaşı Şubat ayı ödemeleri merakla araştırılıyor. Peki 19 Şubat evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarına baksın! Başvuran tam bu kadar alıyor! İl il liste...

16 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarına baksın! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

16 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 16 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarına baksın! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

12 Ocak evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? Şimdi kontrol edin! Herkesin hesabına tam bu kadar yatıyor!

12 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 12 Ocak evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? Şimdi kontrol edin! Herkesin hesabına tam bu kadar yatıyor!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan buz kesti! Hemen hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı Ocak 2023 zammı merakla araştırılıyor. Asgari ücretin ardından hangi maaşın kaç lira olacağı merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan buz kesti! Hemen hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına bakın!

asansör bakımı naısl yapılmalı Haberi

asansör bakımı naısl yapılmalı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Siverek Belediyesi her yıl onlarca insanın yaralanmasına, hatta ölmesine sebep olan asansör kazalarını en aza indirgemek için vatandaşlara yılda bir defa asansörlerin muayenesinin yaptırılması duyurusunda bulundu.


İlçenin bir çok bölgesinde asılan brandaların yanı sıra belediyenin mesaj ve sosyal medya haspalarından da vatandaşların bu uyarıları dikkate alınması istendi.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Doğan Gülel, şöyle dedi:


"Yapılacak kontroller can güvenliği için gerekmektedir. Halkımızın can güvenliği için asansörlerin güvenli olan yeşil etiketi takılması için yıllık periyodik kontrolleri bakanlık zorunlu hale getirmiştir. Halkımız gerekli hassasiyeti göstermesi...