26 / 04 / 2024

asansör bakımı

asansör bakımı

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Demetevler bölgesi uyarıldı.

Ahmet Çetinkaya: Eski asansörler mutlaka kontrol edilmeli!

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya asansör işletme, bakım ve peryodik kontrol yönetmeliği uyarınca yapılacak kontrollerin önümüzdeki aylarda sıkılaştırılması ve eski asansör kontrollerinin acilen yenilenmesi talebinde bulundu

Asansörlere bakım yasal zorunluluk haline geldi!

24. dönem parlamentosu İş Sağlığı ve Güvenliği torbasıyla “final” yaptı. Bakan Çelik’in, muhalefetle diyalog arayışı sonucu, 90 maddelik tasarı 3 günde “rekor” süratle Meclis’ten geçti

Beylikdüzü'ndeki asansörler bakımdan geçecek!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı. Binaların asansör bakım ve kontrollerini yapacak kuruluşla detaylı bir şekilde görüşen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, “Güvenlik önceliğimiz” dedi.

Apartmanlarda büyük tehlike!

Apartmanlarda büyük tehlike sizleri bekliyor. Anadolu Ajansı ekibi, "Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği" kapsamında 2012'den beri ülke genelinde periyodik muayene yapan TSE'nin saha çalışmasını görüntüledi.

İlhan Kartal: Asansör bakımı öncelikli konumuz!

Yönetim hizmeti sunulan sitelerin idari ve mali konularının görüşüldüğü aylık olağan Site Müdürler Toplantısında Asansör Bakımı, Yangın Söndürme sistemler ile Hidrofor Sisteminin Bakımı konuları ele alındı

Asansör bakımları nasıl yapılır?

Asansör bakımları ve bakımın kapsamı ile ilgili esaslar, 18 Kasım 2008 tarihinde 27058 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikte yer alıyor. Peki, asansör bakımları nasıl yapılır?

Asansörlerin yüzde 63'ü geçer not alamadı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ferhat, 2014 yılının ilk 9 ayında 56 bin 311 denetim gerçekleştirildiğini ve her 5 üründen bir tanesi uygunsuz bulunduğunu açıkladı

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Evde bakım maaşları için son 6 saat! Hesaplara 7 bin 608 TL yatırılıyor! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin merakla beklediği evde bakım maaşları bugün itibarıyla hesaplara yatırılmış olacak. Söz konusu maaşlar gelen zamla birlikte 5 bin 97 TL'den 7 bin 608 TL'ye yükseltilmişti.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok kişinin geçimine katkı sağlayan evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı. İşte hesaplara yatırılacak olan o paralar...

Evde bakım maaşı hesaplara ne zaman yatırılacak? Ekim 2023 evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakım maaşının hesaplara ne zaman yatırılacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Ekim 2023 evde bakım maaşlarında son dakika....

Ekim 2023 evde bakım maaşında son dakika! Paralar hesaplara yatırılacak!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Ekim 2023 evde bakım maaşı ile ilgili olarak verilen detaylara göre, maaşların hesaplara yatırılacağı tarih verildi.

Evde bakım maaşı zamları peş peşe hesaplandı! Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak!

Evde bakım maaşı zamları pek çok kişi tarafından merak edilirken, söz konusu maaşlar ile ilgili hesaplamalar da peş peşe yapıldı. Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemelerinde son dakika!

Evde bakım maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmadığı pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? 

Evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakım parası alan pek çok kişi Eylül 2023 ödemelerinin yatıp yatmadığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Engelli kuzenine bakan evde bakım maaşı alır mı? Evde bakım maaşı almak isteyenler dikkat!

"Engelli kuzenime bakarsam evde bakım maaşı alabilir miyim?" sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Evde bakım maaşı almak isteyenler dikkat...

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi: Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulamaları eylül ayına girilmesiyle birlikte gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı hangi illerde ödendi? Eylül 2023 evde bakım parası ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım maaşlarının hangi illerde ödendiği ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Eylül 2023 evde bakım parası yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Giriş katta oturanlar asansör giderlerini ödemek zorunda mı? 

Zemin katta oturan kişiler, asansör kullanmadıklarını belirtse de genel olarak asansör gideri ödemelerinden kaçınamıyorlar. Fakat bu durum binanın yönetim planlarına göre değişebiliyor. Peki zemin katta oturan kişiler asansör giderlerini ödemek zorunda mı? Asansör giderlerinden muaf tutulur mu?

asansör bakımı Haberi

asansör bakımı

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Toplantı için özellikle eski binaların ve asansörlerin bulunduğu Demetevler bölgesini seçen yetkililer, yeni yönetmelikler, güvenli asansör ve doğalgaz kullanımı hakkında bilgi vererek, vatandaşların sorularını da cevapladı. Doğalgaz için bacalı kombilerden hermetik kombiye geçilmesi ve asansör güvenliği için de periyodik kontrollerin önemine dikkat çeken yetkililer, kontrollerin aksatılmaması gerektiğini vurguladı. Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, “Yenimahalle Belediyesi, bölgemizdeki asansörlerin bakımı ve onarımı ile ilgili Ankara Makine Mühendisleri Odasıyla bir protokol yaptı. Bölgemizde bakım ve onarımlar onlara ait” dedi. 


GÜVENLİ OLMAYAN ASANSÖRLER MEVCUT


İnşaat mühendisi olan Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ise Demetevler’de güvenli olmayan asansörlerin bulunduğuna dikkat çekti. Neslihanoğlu, “Bilindiği...