26 / 04 / 2024

asansör kazası için gözaltına alınan kişi sayısı

asansör kazası için gözaltına alınan kişi sayısı

Şişli'de 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı. Büro Amirliğine getirilen 3 kişinin, işlemleri devam ediyor. Soruşturma kapsamında dün 2 kişi gözaltına alınmıştı.

Torun Center asansör kazası davasındaki ceza ve beraatlere onama!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Torun Center'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yerel mahkemece 9 sanığa verilen 60 bin 800'er lira adli para cezası ile 16 sanık hakkındaki beraat kararını onadı...

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Bakırköy'de asansör kazası: 4 işçi yaralandı!

Bakırköy İncirli Caddesi'nde 7 katlı bir binanın inşaatında talihsiz bir kaza yaşandı. Binada yaşanan asansör kazasında 4 işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Torun Center asansör kazasında 9 sanığa para cezası!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin davada yargılanan 9 sanığa, 60 bin 800'er adli para cezası kesildi. 

Şişli Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili eski TOKİ çalışanı 6 sanığın, "görevi ihmal" suçundan ikişer yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına devam edildi

2016'da 187 otel yatırımı için teşvik alındı!

Turizm sektöründe yatırımlar yavaşladı. Yaşanan zor sürece rağmen 2016 yılında 42 ilde toplam 187 otel yatırımı için 2 milyar 928 milyon TL yatırım teşviki verildi.

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Düzce Kaynaşlı Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Düzce Kaynaşlı'da önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için çalışmalar başladı. Merkezin temelinin yakında atılması bekleniyor.

Schindler Türkeli yatırım için harekete geçiyor!

Dünyanın en büyük büyük asansör ve yürüyen merdiven üretici olan Schindler Türkeli yatırım için harekete geçti. Türkeli, 300’den fazla asansör, 160 yürüyen bant ve 160 yürüyen merdiven üretecek.

Türkiye, MIPIM 2017'de yatırımcı için çekim merkezi oldu!

Türkiye’nin 600’e yakın kişi ve 250 kuruluşun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla bakanlık düzeyinde temsil edildiği MIPIM 2017, uluslararası yatırımcı için tam anlamıyla çekim merkezi oldu.

Şişli'deki asansör kazası davası başladı!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin 25 sanığın yargılandığı dava haricinde, haklarında dava açılan 6 eski TOKİ çalışanının yargı süreci başladı.

Torun Center asansör kazasında 9 sanık hakkında hapis istemi!

Savcı, Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan Torun Center asansör kazasına ilişkin davada mütalaasını açıkladı.

Fi Yapı asansör kazasının bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

asansör kazası için gözaltına alınan kişi sayısı Haberi

asansör kazası için gözaltına alınan kişi sayısı

Şişli'de 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, asansör kazasıyla ilgili 3 kişi daha yakalandı.


Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine getirilen 3 kişinin, işlemleri devam ediyor. 


Soruşturma kapsamında dün 2 kişi gözaltına...